Erdoğan'dan İsrail'e büyükelçi mesajı!

İsrail'in Kudüs'teki Türk büyükelçisinden ülkeyi terk etmesini istemesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk değerlendirmeyi yaptı. Erdoğan, 'bizim de ona göre yaptırımlarımız olacak' dedi.

GİRİŞ 15.05.2018 20:32 GÜNCELLEME 15.05.2018 21:18
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.

İsrail'in Kudüs'teki Türk büyükelçisinden ülkeyi terk etmesini istemesiyle ilgili de ilk değerlendirmeyi yapan Erdoğan, "eğer arzu etmediğimiz şekilde bir karar gerçekleşecek olursa, bizim de yaptırımlarımız olacaktır" dedi.

 

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

Biz İsrail büyükelçisini zaten gönderdik. Bunun yanında, şu anda bizim İsrail'deki elçimizi de değerlendirmelerde bulunmak üzere ülkemize çağırdık.

Bir gelişme daha duydum. Onlar, Kudüs'teki büyükelçimizle ilgili galiba bir karar alma noktasına gelmişler. O karar eğer arzu etmediğimiz şekilde gerçekleşecek olursa, bizim de farklı yaptırımlarımız olacaktır. Bunların da neticesini bekliyoruz.

YORUMLAR 62
  • volkan34 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun böle reis var tepemizde.. Allah ömür versin ona.. tıpkı kendisi gibi olan fetöye şuraya buraya ipi olmayan yeni lider yetiştirsin... Bu millete yapacağı en büyük hizmeti olur. Amel defteri kapanmaz... Gönlüm Süleyman Soylu'dan yana...
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    kürecik kapatılsın ne bekleniyor inceldiği yerden kopsun. bunlar dünyanın hakimi sanıyor kendilerini. gerekli yaptırımlar uygulansın.
    Cevapla
  • huseyi varli 5 yıl önce Şikayet Et
    millet olarak devlet olarak adam gibi bir boykot uygulamamız lazim .oyle bir boykot ki bideha asla israil urunu bu ulkeye giresin
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir yaptırımımız olacak?.. Küsecekmiyiz onlara?.. Günlük yaşantımızda ne kullanıyorsak hepsi onların ürünü İsrail karşıtı gösteride kola içiyor millet, bu kadar bilinçsiziz işte...
    Cevapla
  • bekir cizmeci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu durus bile israile cok buyuk bir darbedir.Diger taraftan her ne kadar curumus oldugunu zannetsek de insanlik ve insan bireyi vicdani bu katliam ve turkiyenin cesur durusu karsisinda etkilenecektir diye umit ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler