İngiltere Başbakanı'ndan 'işgalci devlet' yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte ortak basın toplantısı düzenleyen İngiltere Başbakanı Theresa May, bir Türk gazetecinin 'İsrail'i işgalci devlet olarak görüyor musunuz' sorusuna yanıt verdi. May, soruya cevap verirken 'işgal altındaki Filistin toprakları' ifadesini kullandı.

GİRİŞ 15.05.2018 21:13 GÜNCELLEME 16.05.2018 08:44
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Erdoğan'la birlikte Londra'da basın toplantısında ortak açıklama yapan İngiltere Başbakanı Theresa May, bir Türk gazetecinin "İsrail'i bir işgalci devlet olarak görüyor musunuz" sorusuna cevap verdi.

"İŞGAL ALTINDAKİ FİLİSTİN TOPRAKLARI..."

 

May, "Gördüğümüz insan hayatı kaybı hakikaten trajik. Bu bir şiddet. İşgal altındaki Filistin topraklarında barışın gelmesini isteriz. İki devletli çözüm için biz de mücadelemizi sürdüreceğiz o bölgede" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 41
  • MMM 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudileri Balfeor Deklarasyonu ile (ki Balfeor İngiliz diplomattır), bugünkü Filistin topraklarına yerleştirip İsrail'i kurduran, Filistin sorununu ortaya çıkaran zaten İngiliz
    Cevapla
  • Bora 5 yıl önce Şikayet Et
    Balfour deklerasyonunu araştırın İngilizler in İsrail'i nasıl oluşturduğunu görürsünüz...İngilizlere güvenilmez..
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    bu yahudi belasını başımıza saran ingilizden kendine yakışır cevap
    Cevapla
  • misafir 0571 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudileri Balfeor Deklarasyonu ile (ki Balfeor İngiliz diplomattır), bugünkü Filistin topraklarına yerleştirip İsrail'i kurduran, Filistin sorununu ortaya çıkaran zaten İngiliz keferesi değil mi? İşgalcilere, işgalcileri mi soruyor? RABBİM topunuzu zulmunüzde boğsun İNŞALLAH! Ey İngiltere, ABD, İsrail ve yandaşları!
    Cevapla
  • Ebubekir 5 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz aklı işte..alıştık ve biliyoruz bu aklı..Samimiyetsiz cevap ve davranış biçimi..bukalemun,bukalemun dur ama her rengede giremiyor işte..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!