Erdoğan'dan Kudüs için çok kritik telefonlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce Katar, Endonezya ve Sudan liderleriyle ardından Almanya Başbakanı Merkel, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin ile Kudüs konusunda görüştü.

Erdoğan'dan Kudüs için çok kritik telefonlar!
Erdoğan'dan Kudüs için çok kritik telefonlar!
GİRİŞ 16.05.2018 16:18 GÜNCELLEME 16.05.2018 17:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani, Endonezya Devlet Başkanı Widodo ve Sudan Cumhurbaşkanı el-Beşir’le telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kudüs konusunu orada yaşanan vahşeti görüştü.

MERKEL İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Başbakanı Merkel telefon görüşmesinde Gazze'de Filistinlilerin hedef alınması sonucu yaşanan gerilim hakkında görüş teatisinde bulundu. Görüşmede mevcut tablonun soruna çözüm bulunmasını zorlaştırdığı da vurgulandı.

ERDOĞAN'DAN RUHANİYE: ORTAK TAVIR SERGİLEMELİYİZ

Erdoğan ve Ruhani, İİT'nin İstanbul’daki olağanüstü toplantısının Müslümanların ortak tavır sergilemeleri açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

ERDOĞAN'DAN PUTİN'E: HUNHARCA SALDIRIYA UĞRAMALARI UTANÇ VERİCİ

Erdoğan, Putin ile görüşmesinde Filistinli göstericilerin dünyanın gözü önünde hunharca saldırıya uğramalarının utanç verici olduğunu belirtti.

YORUMLAR 4
  • Kassam 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam islam aleminin lideri araplar bakıpta biraz ders alsınlar
    Cevapla
  • baybars 5 yıl önce Şikayet Et
    10 Musluman ulke cesaretini toplayip israile karsi savaş karari almadikça israilin bu katliam ve canavarliklari bitmeyecek.Protestolara gelince 50 yildir protesto ve kinamayla geciyor uzgunum ama bunlarin hepsi bostur.Somut adim atmak lazim.Ya savaş ya baris gucu askeri gonderilmeli yada musluman ulkeler filistinlilere askeri egitim verip agir silahlarla donatmali bunun disindakiler tamamen boştur.
    Cevapla
  • murtaza 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ortadan kalkmadan bu vahşet devam edecek, yaşananlar, yaşanacakların canlı kanıtıdır, kimse duygu sömürüsü yapmasın
    Cevapla
  • Yurtsever 5 yıl önce Şikayet Et
    Filistin'nin stratejik bir.kaç bölgesine devasa askeri üsler kurmak kaçınılmaz hale gelmiştir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri