AK Parti, yaptırdığı son seçim anketini açıkladı

Seçime az süre kala harekete geçen anket şirketleri son anket sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre AK Parti, yaptırdığı seçim anketinin sonucu kamuoyuna açıkladı.

AK Parti,  yaptırdığı son seçim anketini açıkladı
AK Parti, yaptırdığı son seçim anketini açıkladı
GİRİŞ 17.05.2018 09:51 GÜNCELLEME 17.05.2018 12:50
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Seçime 39 gün kala araştırma şirketleri, seçim anketleri için sahada aktif şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Öte yandan partiler de kendi seçim anketlerini yapıyor.

AK PARTİ'NİN YAPTIRDIĞI SON ANKET

 

 

"AK Parti yönetiminin son yaptırdığı anketlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın oyu yüzde 54, milletvekilleri seçimlerinde ise AK Parti'nin yüzde 44, Cumhur İttifakı'nın oyunun da yüzde 51 olduğu belirtildi.

AK Parti kurmayları, çıkan sonuçlara göre yapılan simülasyonlarda Cumhur İttifak'ının milletvekili dağılımında Meclis çoğunluğunu elde ettiğini, ancak 'sınırda' bir durumun yaşanmaması için seçim stratejisinin büyük bölümünün yüzde 18 civarındaki kararsız kitleyi AK Parti'nin yanına çekmeye dönük adımlardan oluşacağını dile getirdi. AK Parti kaynakları, anketlerde Erdoğan'ın alacağı oyla ilgili 'Nasılsa bir problem yok' düşüncesinden hareketle teşkilatların rehavete kapılmaması için de tedbir alınacağını kaydetti."

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 62
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Azizim Erdoğan ve hükümet başarılı,sorun ak parti teşkilatları,bakanlıklar ve belediyelerden kaynaklanıyor,buralarda liyakatsız kişiler olduğu,her olumsuzlukları ak partiye zarar veriyor.
    Cevapla
  • COŞKUN 5 yıl önce Şikayet Et
    EYT lileri ALSIN YANINA YETER
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Reisten başkası bu işe baş koymuyor her Ak partili çok iyi düşünmeli bir oyun bike çok önemi var
    Cevapla
  • REİS Devamm 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Devlet BAHÇELİ'nin Polislere 3600,özlük hakları,çalışms sistemi gibi konulardan bahsetmesi ve ertesi gün meclise taşınması ardından red edilmesi Polislerde hayal kırıklığı yaratmış durumda. Facrbooktan emniyetsen sayfasını takip edin bakalım durumu görün. En az 3 milyon oy kaybeder Ak Parti. Teşkilatlar uyumaya devam edin. Her zaman olduğu gibi REİS'imizi yalnız bıraktınız. Reis hangi birine koşsun. Sahi ya Danışmanlar ne iş yapardı?
    Cevapla
  • Joker 5 yıl önce Şikayet Et
    polise 3600 ek göstergeymiş. Asgari ücret bir 2500 ü geçsinde sonra polisin ek göstergesine gelsin. Biraz da bu ülkenin başka insanlarını düşünmek lazım...
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    polis lojmanlarından geçmişte çıkan oyların kimlere gittiğini hatırlatmak isterim. 3 milyon oy kaybedermiş 3 milyon oyun yüzde kaçı akpartiye geliyordu. bırakın polisi askeri öğretmenin dertlerini dar gelirlilere ne yapılması gerekir onu tartışalım.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamuya atanan bürokratlar milletin sorunlarını dilekçe veya resmi yoldan çözmüyor.illa yukardan siyasi baskıyla çözüyorlar herkesin dayısı yok malesef.sendikanın peşinde koşarak hiç bi vasfı olmayan bürokratlar makam verilince dünyayı ben yarattım moduna giriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı