Saraybosna büyük buluşmaya hazır

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gurbetçilerle buluşacağı Saraybosna’daki salon büyük buluşmaya hazır hale getirildi. Yarın Avrupa’nın dörtbir yanından gelecek gurbetçilere seslenecek olan Erdoğan, bu faaliyetle her türlü zorluğu çıkaran Avrupa Birliği’nin popülist söylem ve davranışlarına da en güzel cevabı verecek.

GİRİŞ 19.05.2018 07:54 GÜNCELLEME 19.05.2018 10:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yarın Bosna Hersek'e çalışma ziyareti gerçekleştirecek. Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic ile baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirecek, gurbetçilerle biraraya gelecek. Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) 6. Olağan Genel Kuruluna katılacak. Erdoğan'ın yanısıra Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic'in de katılması beklenen büyük buluşma için Batı Avrupa ülkelerinin yanı sıra Balkan ülkelerinden 20 bin civarında insan Saraybosna'ya gelecek. UETD teşkilatları bulunan Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsveç, İsviçre, İtalya, Macaristan, Makedonya, Norveç ve Çekya'nın yanı sıra Bosna Hersek'in farklı şehirleri ve bölge ülkelerden de genel kurula katılım olacak.

 

 

Zafer Sırakaya

AVRUPA'DAN DÜNYAYA

Genel kurul öncesinde UETD Genel Başkanı Zafer Sırakaya, son hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. UETD'nin teşkilatlanmış olduğu tüm Avrupa ülkelerinden katılım olacağını ifade eden Sırakaya, "Bosna Hersek'te bu etkinliği yaparak, Avrupa Birliğine de popülist söylemlerden uzak durması gerektiğini, vurgulamış oluyoruz" dedi.

YORUMLAR 10
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Göreşet'ten Saraybosna'ya Bakış: Saraybosna Evlad-ı Fatiha'nın Balkanlardaki kalesidir. Saraybosna payitaht olarak var oldukça, birtakım güçler bundan rahatsız olacaktır. Bosna savaşında bu güçler Saraybosnanın düşmesi için 7-8 sene beklediler. Ama düşmedi ve düşmeyecek. Allah'ın inayetiyle Bosnadaki kardeşlerimiz güçlenerek, cebren gasp edilen topraklarını geri alacaklardır.
    Cevapla
  • ferhat s 5 yıl önce Şikayet Et
    AB inat, en az bir milyon insan oraya akin etmeliki AB cildirsin.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    reis sayet avrupa ülkelerini kapsayan ZIYARET leriniz varsa hepsini erteleyin ziyaret rotalarini asya afrika türkcmhuriyetleri uzak dogu gibi sabitleyin AB kudursun bence
    Cevapla
  • babacan38 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis şuan hirvatistan gümrüğündeyiz bile bile bekletiyorlar ama nafile Allah'ın izni ile bu seçimlerden de galip olarak biz çıkacağız kafirin oyunundan daha büyük Allah'ın oyunu vardır
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah gücünü artırsın reis haydi hep beraber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler