Seçim öncesi hükümetten kritik açıklama

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı ile birinci turda seçilecektir. Seçimler ikinci tura kalmayacaktır" dedi.

Seçim öncesi hükümetten kritik açıklama
Seçim öncesi hükümetten kritik açıklama
GİRİŞ 23.05.2018 13:16 GÜNCELLEME 23.05.2018 14:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bozdağ, "Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı ile birinci turda seçilecektir. Seçimler ikinci tura kalmayacaktır" diye konuştu. Dövizdeki artış ile ilgili açıklamalarda bulunan Bozdağ şunları söyledi: "Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü. Millet kuklayı da gördü, kuklacıları da gördü. Onlara fırsat ve izin vermeyecektir. Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacağı gibi yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır. Seçime giderken pek çok şey de yapacaklardır kaybettirmek için. Şu anda dolar üzerinde yaşanan oynamayı hep beraber görüyoruz. Bilesiniz ki 24 Haziran seçimlerine giderken dolar üzerinden vatandaşımızı etkilemek isteyen, hükümete fatura kestirmek isteyen ve sandığa bu faturayı yansıtmak isteyen bir irade de var. Biz onu da görüyoruz, ekonominin kurallarını çok iyi biliyoruz. Türkiye'nin ekonomisi, Allah'ın izniyle güçlü bir ekonomidir."

YORUMLAR 7
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz gecesi yaptığın darbeci alçaklara meydan okuma konuşmanla gönlümüzde yer ettin başkanım. Sığınaklara girmeyi önerenlere hayır burada kalıp direneceğiz açıklaman gözümün önünden gitmiyor.
    Cevapla
  • Karaalioglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum. Millet rehavete kapılacak. Tamam piyasalardaki güven de artsın diye bu söylemler belki ama...
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    inş. İnş. inş bazı kamu çalışanları dolar yükselmiş İnce düşürecekmiş öyle düşünen ahmaklar var
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    InşaAllah öyle olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler