Erdoğan'dan dikkat çeken 'Erzurum' detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran için mitinglerine yarın daha önceki üç seçimde olduğu gibi milli mücadelenin sembol şehri Erzurum’dan başlayacak.

Erdoğan'dan dikkat çeken 'Erzurum' detayı
Erdoğan'dan dikkat çeken 'Erzurum' detayı
GİRİŞ 26.05.2018 00:22 GÜNCELLEME 26.05.2018 04:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Seçim beyannamesini açıklayan Erdoğan, yarın ilk kampanya mitinginde Erzurum’da halkla buluşacak. Erdoğan, daha önceki 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı, 2015 genel seçimleri ve 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumunda ilk mitingini Erzurum’da yapmıştı. AK Parti daha önce 3 seçimde Erzurum’da yüksek oy oranlarına ulaşmıştı.

2014 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da yüzde 68.80 oranında oy aldı. 7 Haziran seçimlerinde yüzde 52,02 oranında oy alan AK Parti 1 Kasım seçimlerinde ise oylarını yüzde 68.1’e çıkarmıştı. Erzurum’da 16 Nisan referandumunda yüzde 74,5 oranında “evet” çıkmıştı.

 

 

DEMİREL VE ÖZAL’IN MEMLEKETİNDE

Erdoğan, seçim kampanyası kapsamında yarın 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in memleketi Isparta ile MHP’nin oy oranının yüksek olduğu Balıkesir’e gidecek. Erdoğan, hafta içinde CHP seçmeninin ağırlıkta olduğu Tekirdağ, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın memleketi Malatya, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Konya ve HDP’nin yüksek oy aldığı Diyarbakır ve Adıyaman’da mitingler yapacak. Erdoğan’ın hafta sonu Aydın’da yapacağı miting ise ileri bir tarihe ertelendi.

YORUMLAR 14
  • Erdalsilo 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi bismillah insanı sevildiyi yer hep çeker
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    sevildiyi ne ya?
    Cevapla
  • bedelli isteyenler 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz genç nufus ağırlıklı ve 18-35 yaş arası bedelli bekleyenler ve bunların anne baba eşlerini düşünürseniz, sayımız birhayli fazla. Sesimizi duyun seçimden önce mutlaka bedelliyi çıkartın
    Cevapla
  • Mülayim 5 yıl önce Şikayet Et
    çıkacak zaten, Erdoğan ne dedi, seçim bitsin oturulup konuşulur, açık kapı bıraktı.
    Cevapla
  • dadaş25 5 yıl önce Şikayet Et
    bedelli askerlik istiyoruz
    Cevapla
  • Asker Adayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Reyiz seçimden önce bedelli askerliği çıkart, bekleyenlerin sayısı gun geçtıkçe artıyor, sesimizi sandığa gitmeden önce mutlaka duy.
    Cevapla
  • Dadaştan 5 yıl önce Şikayet Et
    Seninleyiz Reis Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar