Ünal, son seçim anketini açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal, Ülke TV'de katıldığı programda, AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranını açıkladı.

Ünal, son seçim anketini açıkladı
Ünal, son seçim anketini açıkladı
GİRİŞ 28.05.2018 03:33 GÜNCELLEME 28.05.2018 08:28
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ülke TV'de yayımlanan Esra Elönü'nün sunduğu "Arafta Sorular" adlı programa katıldı.

AK Parti ve Erdoğan'ın oy oranını açıklayan Ünal, "AK Parti olarak 46-48 bandındayız. Cumhurbaşkanlığında 54-56 bandındayız. Kamuoyu araştırmalarının 2 üstü, 2 altı durumu olabildiği için bunu söylüyorum." dedi.

'GELECEK 10 YILI KONUŞUYORUZ'

Ünal, CHP'nin Cumhurbaşkanı aday belirleme sürecini eleştirirken de "Bunların Cumhurbaşkanlığı ve iktidar olmak gibi bir iddiası yok. Bunların gayesi eskiyi geri getirmek. Biz yeniyi konuşuyoruz, gelecek 10 yılı konuşuyoruz." dedi.

SON SEÇİM ANKETİ

 

 

Partilerine yönelik saha araştırmalarına ilişkin bilgi veren Ünal, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak 46-48 bandındayız. Cumhurbaşkanlığında 54-56 bandındayız. Kamuoyu araştırmalarının 2 üstü, 2 altı durumu olabildiği için bunu söylüyorum. Her bir insanımızı tekrar tekrar dinliyoruz. Bunu seçimden seçime değil, her zaman yapıyoruz. 16 yıldır milletimizle olan ilişkimizi biraz daha yoğunlaştırarak sürdürüyoruz. Kamuoyu araştırmalarında da gayet iyi durumdayız."  

'SİYASET SERT BİR OKUL'

Siyaseti "sert bir okul ve bir şahsiyet sınavı" olarak tanımlayan Ünal, "Şu anda ana muhalefet Erdoğan düşmanlığı üzerinden ve AK Parti düşmanlığı üzerinden bir nefret dili üretiyor sürekli olarak. Durum böyle olunca muhalefete dönük konuşurken ister istemez, karşınızda düşmanca bir dil kullanan, Türkiye düşmanlarının kullandığı dili, içeride adeta bunun taşıyıcılığını yapan muhalefetle karşılaştığınızda ister istemez bazen sertleşebiliyorsunuz." diye konuştu.

YORUMLAR 44
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    benim oyum vatan için bayrak devlet için güçlü türk ordusu için milletim için dini kimliğim için hangi parti belli olmuştur herhalde
    Cevapla
  • okan 5 yıl önce Şikayet Et
    bir taraf onu sunu bunu yapacagım diyor. diğer taraf O gitsin diye 4 partiyi birleştiriyor. kiminin seçmeni daha iyisini yapalım diyor. digerinin secmeni O gitsin de ne olursa olsun diyor. aman dikkat edin de hedefsiz olmayın. hedefiniz olsun. bosverin onu sunu bunu. kin tutmadan partinizin ne dediğine bakın. zaten dogru yolu bulacaksınız.
    Cevapla
  • Muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhterem Cumhurbaşkanım, zenginler için maddi af değil, iş arayanlar için alt tabaka için ADLİ SİCİL AFFI istiyoruz Allah Rızası için bu Mübarek Ramazan Ayında. Millet iş bulmuş kadrolu, kadrosuz, maaş dahil maddi konularda şikayette bulunuyo, maddi aflar yetmezmiş gibi, aldığı maaş yetmezmis gibi hâlâ şikayette bulunuyolar. Alt tabaka kesimi için ADLİ SİCİL AFFI istiyoruz
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    evet seçimkararı alındığı gün avrupa hemen vazgeçindedi demekki doğru yoldayız söylenecek çok şey var devamam......
    Cevapla
  • kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma