Erdoğan'dan CHP'ye 'İslam' kelimesi tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 565. yılı için gerçekleştirilen kutlama programında konuşma yaptı. Erdoğan, CHP'nin seçim beyannamesindeki bir detaya işaret ederek, 'seçim beyannamelerinde İslam kelimesi 1 defa geçiyor, o da İslami Radikalizm olarak geçiyor' dedi.

Erdoğan'dan CHP'ye 'İslam' kelimesi tepkisi!
Erdoğan'dan CHP'ye 'İslam' kelimesi tepkisi!
GİRİŞ 29.05.2018 21:53 GÜNCELLEME 29.05.2018 22:36
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yaptığı konuşmada, her fırsatta abdestsiz sokağa çıkmadığını, ailesinin başörtülü olduğunu ve kendisinin lakabının 'hacı' olduğunu söyleyen Muharrem İnce'nin partisi CHP'nin seçim beyannamesindeki ibretlik 'İslam' detayına dikkat çekti.

CHP'nin seçim beyannamesinde 'İslam' kelimesinin 1 defa geçtiğini belirten Erdoğan, bu ifadenin de 'İslami Radikalizm' kavramıyla geçtiğine işaret etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

İstanbul'un fethi bizim için ne kadar sevindirici, ne kadar iftihar verici bir hadiseyse birileri için de o derece bir büyük felaket günüdür.

 

"BİZANS ASKERİ KOSTÜMLERİYLE POLİSİMİZİN KARŞISINA DİKİLENLERİ UNUTMADIK"

Biz bu şehrin sokaklarına 'Zulüm 1453'te başladı' diye yazanları unutmadık.

Bizans askerlerinin kostümleriyle polisimizin, jandarmamızın karşısına dikilenleri unutmadık.

15 Temmuz'da tankları alkışlayanları, kontrollü darbe diyerek milletin zaferine gölge düşürmeye çalışanları unutmadık.

Bayrağımıza tahammülü bulunmayanları, ezandan rahatsız olanları, pasaportundan utananları unutmadık.

Hiç uzağa gitmeye gerek yok, 24 Haziran seçimleri sürecinde yaşadıklarımız bile tek başına bu gerçekleri göstermeye yeterlidir.

SEÇİM BEYANNAMELERİNDE "İSLAM" İFADESİ SADECE "İSLAMİ RADİKALİZM" KAVRAMIYLA GEÇİYOR!

Tüm dünyanın, Batı ülkelerinde yükselen İslam düşmanlığından endişe ettiği bir dönemde seçim beyannamesinin (CHP) tamamında İslam ifadesini sadece İslami radikalizm kavramıyla geçiren bir parti elbette Fatih'in mirasına sahip çıkmayacaktır.

"ATATÜRK'ÜN MİRASINA İHANET EDİYORLAR"

Cumhuriyeti kuran parti olduğunu iddia ettikleri halde milletimizi bölmek, ülkemizi parçalamak, devletimizi yıkmak için çalışan bölücülerin payandası haline gelenler, Atatürk'ün mirasına da ihanet ediyorlar.

Bu seçimlerde dış politika vaatlerini Türkiye'nin ve Türk milletinin çıkarlarına göre değil, Bizans'ın günümüzdeki temsilcileri olarak gördüğü güçlerin taleplerine göre sıralayan partilerle yarıştığımızı biliyoruz.

Türkiye'ye terörle mücadeleden ekonomik şantaja kadar her konuda saldıranların ağzıyla dış politika perspektiflerini kuranlar İstanbul'un fethini hala hazmedemeyenlerdir.

Darbelerin, cuntaların, vesayetin ülkemize yaşattığı bunca acıya rağmen hala 27 Mayıs darbesini savunabilenler, bu ülkenin geçmişini mahvettikleri yetmiyor gibi geleceğine de göz dikmişler gibidir. Biz 16 yıldır işte bunlarla mücadele ederek ülkemizi demokraside ve ekonomide büyüttük.

YORUMLAR 45
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    halk olarak chp zihniyetini iyi biliriz Allah onlara fırsat vermesin
    Cevapla
  • Hasan doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanım deyipte bu chp ye oy verenler, 80 milyon Müslüman Türk ün vebalı günahı üzerinize olsun.
    Cevapla
  • Halit 5 yıl önce Şikayet Et
    Amiiiiiiin
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    İslam'dan ne anladıkları Hak çok iyi biliyor. Onun içindir ki 70 yıldır ona ceza üstü ceza veriyor. Ancak seçim sonuçlarından ders almıyor. En güzeli Muharrem ince açıkları.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni korusun Reis
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    chdp nin İslama ve Müslümanlara şaşı bakışı aradan 1000 yıl geçsede değişmeyeceğe benziyor. Milli şef inönü ve avanesinin İslama ve Müslümanlara yaptığı zulmün anlayışı, bugün kk ve avanesinde devam ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek