Milli Görüş'ün merhum lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi'ne verilen her oyun ittifak kurduğu CHP'ye gideceğini açıkladı.

Milli Görüş'ün merhum lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, katıldığı bir programda CHP ile 24 Haziran seçimleri için yapılan ittifakı eleştirerek "Saadet'e verilen her oy nasıl CHP'ye gider" tek tek açıkladı.

Erbakan "Saadet Partisi'ne verdiğiniz her oy CHP'ye gider. Oyunuzun boşa gitmesi CHP'ye milletvekili kazandırmanızdan çok daha şereflidir." dedi.

Yorumlar 79 Yorum Var
  • Cellat 01.06.2018 01:48
    Yorumum neden yok
  • Osman 30.05.2018 23:01
    Allah razı olsun gardaş içimize az da olsa şu derginiz sesimiz çıkmaz oldu ne hallere düştük bizim milli durursunuz bu muydu Fatih gardaş insşaallah bunlara gereken dersi tez yakında verirsiniz insaallah
  • erdal Koca 30.05.2018 21:45
    F.erbakan partinin basina gecinceye kadar veya onun gibi biri gelinnceye kadar saadete oy falan vermiyorum. Milli goruscu olarak aha buraya yazdim.
  • TOPRAK 30.05.2018 21:11
    Konuşmanın sonu noktalı virgül. Noktayı yine koymamışsın. İçinden tam gelmese de en azından bu durumda ehveni şer AkParti'dir de. Bari bunu yap. Bütün yanlış gördüğüm icraatlarına rağmen,ehli küffarı sevindirmemek adına, İsrail'de bayram, Filistin'de yas ilan edilmemesi adına; Ben oyumu AkParti'ye vereceğim de. En iyisi diyemiyorsan en az kötüsü AkParti'dir de ki; Seni sevenler bu şer ittifakına karşı kerhen de olsa AkParti'ye oy versinler. Bu Senin tarihi sorumluluğundur Fatih kardeşim.
  • mahmut 30.05.2018 20:58
    erbakan kalksa bu temel karamolla yı kesin kovalar dı
Daha fazla yorum görüntüle