Hükümetten CHP'nin seçim vaadine sert tepki!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP'nin seçim beyannamesinde eğitim sisteminin '1+8+4' şeklinde düzenleneceğinin yer almasına tepki göstererek " Bu tam anlamıyla 28 Şubat zihniyetinin CHP eliyle yeniden hortlatılması anlamına gelecektir. Buna halkımız da izin vermeyecektir." dedi.

GİRİŞ 30.05.2018 11:06 GÜNCELLEME 30.05.2018 11:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Bozdağ, CHP'nin seçim beyannamesinde eğitim sisteminin '1+8+4' şeklinde düzenleneceğinin yer almasına tepki göstererek " Bu tam anlamıyla 28 Şubat zihniyetinin CHP eliyle yeniden hortlatılması anlamına gelecektir. Buna halkımız da izin vermeyecektir." dedi.

FRANSA'YA TEPKİ

Türklere yönelik nefret suçu işleyen Fransız Le Point dergisine sahip çıkan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un açıklamaları hakkında da konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Türkiye seçimleri, siyasi mühendislikle veya başka türlü hesaplarla manipüle edilebilecek seçimler değildir. Türk halkı, Macron'dan da daha akıllıdır, bu tür mühendislik hesabı yapanlardan da daha akıllıdır." dedi.     

Bozdağ sözlerinin devamında da "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye cumhurbaşkanı seçilmek için uğraşıyor. Birisi Türkiye'ye cumhurbaşkanı olmak için uğraş verirken diğer adaylar kendi aralarında rekabet ediyorlar, ikinci tura kalma rekabeti yapıyorlar. Onların Türkiye'yi yönetme gibi bir dertleri yok, seçimi ikinci tura bıraktırma gibi bir gayretleri var." şeklinde konuştu.

 

 



 

YORUMLAR 8
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    amaçları imam hatipleri kaldırmak
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek derdiniz imam hatipleri tekrar kapatmak. Herkes istediği dini seçmekte özgürdür ama bu kadar islam düşmanlığı neden. Sorsak müslümanım dersiniz siz müslümansanız biz neyiz.
    Cevapla
  • vatandaş. 5 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARIN YAPTIGI TEK ŞEY oldu milletimizi degerleriyle maneviyatıyla ugraşmak hor görmek hakir görmek ama her şeçimde veriyoruz şamarı yine iyi bir şamar şart....bu şefer hacı muhareme...
    Cevapla
  • A. Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar kuran öğrenmesin Allah peygamber tanımadan ilk ve orta öğrenimini bitirsinde ne olursa olsun isterse inkarcı olsun. İste CHP budur.
    Cevapla
  • Murat bülbül 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen 4+4+4 zulmünü yaparsan elin oğlu da 1+8+4 zulmünü yapar Kardeşim eğitimin 5 yıldan sonraki zorunlu kısmı bu millete yapılan en büyük zulümdür, ha 4 4 4 olmuş ha 1 8 4 olmuş hiç farkı yok bence
    Cevapla
  • Recep 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan imam hatiplerin orta kısmının açılmasına bir müslüman nasıl zulümder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
IMF'den Türkiye açıklaması