Ağar'a memleketi Elazığ'da coşkulu karşılama

İçişleri ve Adalet eski bakanlarından Mehmet Ağar, AK Parti'den Elazığ 3'üncü sıra milletvekili adayı olan oğlu Zülfü Tolga Ağar'a destek olmak için Elazığ'a geldi.

 Ağar'a memleketi Elazığ'da coşkulu karşılama
Ağar'a memleketi Elazığ'da coşkulu karşılama
GİRİŞ 30.05.2018 13:09 GÜNCELLEME 30.05.2018 16:29
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Mehmet Ağar, meleketine gelişte coşkuyla karşılandı, uzun araç konvoyu eşliğinde geldiği parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Anadolu Jet'e ait tarifeli uçakla saat 13.30'da Elazığ'a gelen Mehmet Ağar, oğlu Zülfü Tolga Ağar ve binlerce partili tarafından karşılandı. Oğlu Zülfü Tolga'yı alnından öpen Mehmet Ağar, daha sonra kendisini karşılamaya gelenlere uzun süre selamlaştı. Coşkulu bir şekilde karşılanan Mehmet Ağar, daha sonra beraberindekilerle birlikte, kilometrelerce uzunluktaki araç konvoyu ile şehir merkezine geldi.

Merkez Fahri Bey Caddesi üzerindeki AK Parti seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Mehmet Ağar, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve partililer tarafından karşılandı. Mehmet Ağar, daha sonra seçim koordinasyon merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Seçimlerde oğluna destek olmak için Elazığ'a geldiğini belirten Ağar, "Ülkemiz çok ciddi bir süreçten geçiyor. Recep Tayyip Erdoğan iktidarının başarılı olduğuna inanıyorum. Ben de destek veriyorum. Seçimler demokrasi bayramı gibidir. Her türlü fikir olacak. Şimdi bir Cumhur İttifakı var. Oğlum 2014 yılından AK Parti'ye zaten üye. Milletvekili olmak tamamiyle onun kararıdır. Bende destekliyorum. Merkez sağa her zaman ilgi duymuş ve desteklemişim. Yani Erdoğan'a destek veriyoruz. Seçimlerin ilimize hayırlı olmasını dileriz" dedi.

YORUMLAR 33
  • adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    aynı bahçeli
    Cevapla
  • Gakkoş 5 yıl önce Şikayet Et
    Elazığ'ın medarı iftaharı, adam gibi adam, vatan millet sevdalısı Mehmet Kemal AĞAR. Seninle ve oğlunla gurur duyuyoruz.
    Cevapla
  • AHMET 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ağar o kadar iyi bir adamsa niye 367 krizinde meclisten kaçtı.meclise girmeyip chp nin oyununu bozmadı
    Cevapla
  • abdülhak 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adamların olması gereken yerdedir sayın Ağar...Bugün hala pkk lı köpeklerin nefret kustuğu unutamadıkları bir adamdır sayın Ağar. Düşmanın okunu takip zamanıdır untmayın.
    Cevapla
  • günaydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ağar'ın Bakanlık dönemlerini çok iyi hatırlayanlardanım.Ülkeye faydası olmadığını görüp yaşadım.
    Cevapla
  • alii 5 yıl önce Şikayet Et
    vaaay beeeeee efferin sana o zaman :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış