Hükümetten 'OHAL' açıklaması

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Olağanüstü halin (OHAL) ne zaman kaldırılacağına ilişkin, "Biz FETÖ'nün artık başını kaldıramayacağından emin olduğumuzda OHAL'i kaldıracağız." dedi.

Hükümetten 'OHAL' açıklaması
Hükümetten 'OHAL' açıklaması
GİRİŞ 01.06.2018 13:38 GÜNCELLEME 01.06.2018 13:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Recep Akdağ, Erzurum'daki Yakutiye Medresesi'ndeki canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erzurum'un milli duruş gibi bir özelliğinin bulunduğunu, bu şehrin halkının bu milli duruşu temsil eden partilere çok büyük teveccüh gösterdiğini belirten Akdağ, "Cumhur ittifakı inşallah Erzurum'da 6 milletvekilini alacak. Kanaatim seçim ilk turda sonuçlanır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden yeni sistemin Cumhurbaşkanı olarak seçilir ve yola devam ederiz. Cumhur ittifakı güçlü bir temsille inşallah yerini alacak. Meclis'te çoğunluğu elde etmek ana hedefimiz." diye konuştu.

İNCE ABD'NİN SESİ GİBİ KONUŞUYOR

Hükümetin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i usulüne uygun istemediği yönünde söylemlerin olduğunun hatırlatılması üzerine de Akdağ, şu değerlendirmede bulundu:

"Sayın Muharrem İnce ABD'nin sesi gibi konuşuyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Amerika'nın, FETÖ'nün sesi gibi konuşuyorlar. OHAL'i kaldıracaklarını söylüyorlar. Türkiye'de OHAL'in kaldırılmasını FETÖ, PKK, DEAŞ ve bu örgütleri kendi ülkelerinde besleyen bazı Avrupalı ülkeler istiyor. Hiçbir vatandaş OHAL'i hissediyor mu, OHAL'i hissedenler teröristlerin yanında duranlar. Takvim, terörün, özellikle FETÖ'nün başını kaldırmayacağından emin olmamızdır. Fransa, ABD, OHAL'i uygulayınca iyi, Türkiye'de uygulanınca kötü oluyor. Niye, çünkü Türkiye'de terörün devamını isteyenler var. Çünkü terör, bizim ilerlememizi baltalamak için icat edilmiş, proje örgütleriyle yürütülen bir hareket. Biz FETÖ'nün artık başını kaldıramayacağından emin olduğumuzda OHAL'i kaldıracağız."

 

YORUMLAR 6
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ohali kaldirmayin surekli ohal olsun bizim icin ohalin sikintisi yok ilelebet ohal olsun
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    Ohalden şikayetimiz yok. Devam etsin ülke bekası için
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    OHAL Devam etsin.Halka hiçbir zararı yok.Olumlu etkisi var.Terör'ün Ümüğü tamamen sıkılmadan OHAL Kaldırılmasın.
    Cevapla
  • ilk yorum benden 5 yıl önce Şikayet Et
    bu demek, OHAL hiç kalkmayacak. Siz adam gibi HUKUKU işletin Adaleti tesi edin. Sorun kalmayacaktır.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    yani çook beklersiniz diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!