Erdoğan'dan yeni harekat sinyali!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında Kandil ve Sincar'la birlikte Mahmur'a da bir harekat düzenlenebileceği bilgisini verdi.

GİRİŞ 08.06.2018 00:38 GÜNCELLEME 08.06.2018 09:15
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk - Kanal D ortak canlı yayınında, Kandil ve Sincar'a yönelik operasyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, "bunu ilk defa söylüyorum" diyerek Mahmur'a da bir operasyon yapılabileceğinin sinyalini verdi.

MAHMUR'A DA OPERASYON OLABİLİR!

 

Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

Olayın tabi 2 boyutu var. Kandil var Sincar var. Irak'tan Türkiye'ye herhangi bir tehdit olursa, Bağdat yönetimiyle bunu görüşürüz. Bağdat 'ben bunu çözerim' dediği taktirde ne ala. 'Çözemem' derse Sincar'ı da Kandil'i de vururuz. Bunu ilk defa söylüyorum. Mahmur. Mahmur çok önemli. BM şöyle demiş böyle demiş... BM'nin Mahmur meselesini de halletmesi lazım. Mahmur bir kuluçka yuvasıdır. Ban Ki Moon ile bunları çok konuştum. Şimdi de konuşuruz. Bu meseleyi çözmezseniz vururuz. Kandil nereden besleniyor sanıyorsunuz? Mahmur'dan. Sincar da küçük bir Kandil'dir aslında.

Erdoğan'ın konuşmasından diğer başlıklar:

Biz, çıraklık dönemini, kalfalığı, ustalığı geride bıraktık. Şimdi halkımıza diyoruz ki bize başustalık için icazet verin.

"MEYDANLAR ISINMAYA BAŞLADI"

Şu anda meydanlar ısınmaya başladı. Örneğin benim bugün Mersin, Tarsus'ta temel atma törenlerimiz vardı. Mersin'den de Hatay'a geçtim. Üçünde de çok farklı heycan coşku vardı.

"MUHTARLARIMIZ SORUNLARI RAPOR EDİYOR, BAKANLIĞA VERİYOR"

Daha sonra Ankara'ya geçtik, muhtarlarımıza iftar verdik. 2500'e yakın muhtar vardı. Onların ihtiyaçları neyse, bunların hepsini bir forma dolduruyorlar, İçişleri Bakanlığı'mız bunları topluyor. Sorunların çözümüne gidiliyor.

Bugün de muhtarlar formları doldurdu, bunlar toplandı. İlgili birimlere gönderildi. Ben bugünkü havayı görünce vatandaş seçimin havasına tam manasıyla girmiş. Yarın Kayseri'de olacağım. Kayseri mitingiyle birlikte bu trend iyice güçlenecek. Araya bir de Nevşehir'i koyduk. Her iki mitingi de yarın yapacağız.

KANAL İSTANBUL PROJESİ

Malum daha kısa bir süre önce Boğaz'da bir yalıya gemi çarptı. Allah göstermesin bu bir tanker olabilirdi. Tanker olsaydı büyük bir felakete dönüşürdü. Yıllar önce Haydarpaşa Limanı önünde olmuştu. O zamanlar Selimiye taraflarında aylarca yanmıştı. Bu her an olabilir. Yalıların bir çoğuna bu tür gemiler çarpmıştır. Aslında bu proje stratejik bir projedir. Bunu yaptığımızda İstanbul'a güzellik katıp stratejik damga vuracağız.

KILIÇDAROĞLU'NUN "TELEFONLARIMIZI DİNLİYORLAR, MİLLET BAHÇESİ BİZİM PROJEMİZDİ" İDDİASI

Türkiye'de telefonu en çok dinlenen kişi benim. Bu FETÖ takımı burada olduğu zamandan tutun... Hepsi dinliyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun böyle bir projesi varsa bu zamana kadar niye açıklamadı?

Kılıçdaroğlu ne anlar projeden? SSK Genel Müdürlüğü yaptığında hastanelerin durumu neydi? Sen böyle bir insansan neden genel müdür olduğunda doğru dürüst hastane ortaya koymadın? Bunlar proje insanı değil. Bunlar projeden anlamaz. Proje bizim işimiz. Avrupalı buraya gelsin. Tek derdimiz kalite sahibi doktorlarımızı arttırmak. Onları arttırdığımızda bu hastanelerin müşterisi çok daha artacak. Şuan bile vatandaşlarımız buraya geldiğinde o kadar mutlu oluyor ki. Gidiyorum, gözleri doluyor. 'Ey Tayyibim diyor, sen bu hastaneleri yaptın. Ben ne davarımı, ne ineğimi sattım... Buraya para ödemeden yattım' diyor.

YENİ KABİNEYE MİLLETVEKİLİ ALINACAK MI?

Parlamentodan milletvekili alabilirsiniz, alırsınız ama bu defa o arkadaşınızın yeri boşalmış olur. Bir milletvekilliğini kaybedersiniz. İkiyse ikiyi, üçse üçü kaybedersiniz. Onun için daha çok ağırlıklı olarak dışardan bu kabineye elamanlar almak sizi bu noktada daha da rahatlatacaktır. Parlamentonun sayısı biraz da bunu belirleyecek.

YORUMLAR 21
  • musa 5 yıl önce Şikayet Et
    tam destek . Allah muzaffer eylesin .
    Cevapla
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    bazı şeyler gizli kalmalı sanki ansızın vurmak lazım
    Cevapla
  • Asker 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi adam adam mahmur terörist hasının olduğu yer
    Cevapla
  • 100 MİLYAR DOLAR 5 yıl önce Şikayet Et
    kanal için harcanıp geri gelmeyecek para ne olacak
    Cevapla
  • kenan kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadan haberin yok senin. Kanaldan yılda 10 milyar dolar gelir edilecek. Öğren öğren ondan sonra yorum yaz. Kanal kendini 2 yılda amorti edecek.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    temizlik imandan gelir, el atmışken tertemiz yapalım- islam dünyası Ümmeti Muhammed nefes alsın artık tıpkı Osmanlının şahlandığı zamanlardaki gibi, YaRabbi bu millete REİSİMİZE ÜMMETİ MUHAMMEDE önderlik etmeyi fitneye karşı hilafet sancağının altında toplamayı toplanmayı nasip et amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!