Ey Kürt kardeşim bu oyun içinde sen bir oy olma..

Haber7.com yazarı Esra Elönü, elinde 53 kişinin kanı olan Demirtaş'a ve HDP'ye neden oy verilmeyeceğini özetledi.

Ey Kürt kardeşim bu oyun içinde sen bir oy olma..
Ey Kürt kardeşim bu oyun içinde sen bir oy olma..
GİRİŞ 13.06.2018 09:37 GÜNCELLEME 13.06.2018 09:39
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Haber7.com yazarı Esra Elönü, terör suçundan tutuklu bulunan ve HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Selahattin Demirtaş'ın günah galerisini yazdı ve Kürt kardeşlerine neden Demirtaş'a oy vermemesi gerektiğini anlatan açık bir mektup yazdı.

DEMİRTAŞ DENİNCE GÖZLERİNİZİN ÖNÜNDEN YASİN'İN BAŞI GİTMESİN

Ne diyeyim, Bagajında Yasin’in cesediyle Demirtaş denilen kan sponsoruna barajı geçtirecekseniz, gözlerinizin önünden Yasin’in dağılmış başı gitmesin.

Yürüyen hendek kazması bu adamın PKK İle ilgili söylediklerine dair kanlı arşiv..

"TERÖRİST CENAZESİNE GİTMEYENE SORUŞTURMA AÇARIM"

 

8 Ekim 2015 : PKK cenazesine gitmeyen vekile ben soruşturma açarım. Ben çok açık söyleyeyim; halkımızın acısına sahip çıkmayan milletvekiliyle ilgili kusura bakmasınlar ben soruşturma açtırırım, parti disiplini gereği. Sen oy almışsın o insandan, hassasiyetine dikkat edeceksin arkadaşım. Cenazesine de gideceksin, taziyesine de. Askerinkine de gidebiliyorsan gideceksin, polisin de acısını paylaşacaksın. "

TERÖRİSTLER EVLATLARIYMIŞ

31 Ağustos 2015:  Terörle mücadelede ihbarda bulunana ödül verilmesini öngören yönetmelikle ilgili, "Sakın ola ki para için komşularınızı ihbar etmeyin. İspiyonculuk onursuzluktur"

 Yurttaşım veya komşunuz dedikleri dağda zılgıt bağda evlat çalan PKK’lı teröristler oluyor.

HALKI İSYANA TEŞVİK

3 Eylül 2016: Van konuşması

Demirtaş, hükümetin belediyeye kayyum atamaya hazırlandığını belirterek,"Halkımıza ve belediye çalışanlarımıza sesleniyorum. Kayyumu tanımayın ve emirlerini yerine getirmeyin. Her an sivil bir direnişe hazır olun".

TÜRKİYE CUMHURİYET'İNE ALÇAK TEHDİT

Teröristbaşı Öcalan'la görüşme taleplerini de yineleyen Demirtaş, Öcalan ile görüştürülmemeleri durumunda "iş başka yere gider" diye bir başka skandal ifade kullanarak Türkiye'yi alçakça tehdit etti.

Ey Demirtaş içeride Yasin oku..

Ey Kürt Kardeşim.. . Ey Allahın dağını bağdaki sana tabut diye biçenlerle savaşan sen.

Ey ölüyken sevilen Kürt kardeşim. Sen göğsüne yatırdığın evladını senin bağrından kanla koparan elleri unuttun mu?

Sen ciğerini alıp da giden kurşunlara ağıdınla siper olduğun günleri unuttun mu?

Gezme ceylan bu dağlarda seni vururlar türküsüne sarılıp ceylanının dağılmış başını toplayıp bağrına gömdüğün günleri unuttun mu?

Sen, son gömleğini giydirdin onlar bombalar dizdiler, sen uyuttun onlar  evladını havaya uçurup kuşların kanadına kanını sıçrattılar unuttun mu?  

 Şimdi soruyorum, evladını dağın üvey kurşunu yapan adamlara oy mu vereceksin?

Şimdi parça parça gömülen evladının tabutundan oy sandığı yapmışlar farkında değil misin?

Duyduk ki, zamanında seni secdenden vuran adamdan rahatsızsın, kıbleni Taksim’e çevirip kıyamını delik deşik edecek adamdan rahatsızsın, muslukta kan afişiyle sana tehdit akıtan adamdan rahatsızsın, Ümmeti ırkından vuran cüsselerle savaşan Peygamberine, hakaret eden yüreği kin toplamış adamlardan da rahatsızsın fakat çaremiz yok diyorsun bu adama oy vereceğiz.

Sen  evladına tuzak, kutsallarına oyun biçen adamın tek çaren olduğunu düşünüyorsun öyle mi? 
Sırf Kürt diye bu adamın kanlı sandığına elin nasıl gidecek? Yasini de mi unuttun?

 Sana kuyular kazıp Yusuf’larını kaybeden ve oğullarının arkasından Yakup gibi ağlayan babaları da unuttun mu? Senin alnın secdeyi severken sen senin dininle alay eden , inandığını kursağına dizen adama oy mu vereceksin?

Sen o gün İbrahimleri öldürün fetvasını verdiğinde Yasin’in parçalarını Nemrut gibi dağıttığın o günle gurur duyan caniliğinle, ne köprüyü geçeceksin ne barajı aşacaksın. O adamın yüzüne böyle haykıracakken gidip kanlı değirmenine su mu taşıyacaksın?

 “Allah bize yeter o ne güzel vekildir diyen Yasin’in cesedi bizim gözümüze yaş senin adamlığına taş olsun.”  Diyeceğine,  İbrahimleri öldürtten adam ne bilsin Kabeyi diyeceğine.

Ona kendi elinle zaferler mi sunacaksın.?  Siz kan putunuzu kıracak olan yiğitleri öldürüp ölüme sponsor olan partinizle zılgıt çekip halaya durun. Zaten senin gibi bir Nemrut’la varsın bizim Kabemiz bir olmasın şeref duyarız. Demeyecek misin?

Ey Kürt kardeşim,  şimdi soruyorum bu adam senin neyin oluyor? Aynı ırktansın kabul, ama bu adamla kardeş olabilir misin?

 Sen daha fazla ağıt yak diye kendini parçalayan adamla kardeş olabilir misin? Sen alın teriyle ekmeği ıslanmış esnafın teknesini eşkıyalarıyla dağıtan adamla kardeş olabilir misin? Senin kardeşin kim? Barış olsun diye dağdaki çarkları indiren, evladını dağdan alıp senin bağrına teslim eden kardeşlerin dururken, sen ağıdınla halay çeken bir vicdan sefili adama oy mu vereceksin? Sırf Müslümansın diye, Kobani’yi bahane edip evini inancını ateşe veren adama oy mu vereceksin? 

Ey Kürt Kardeşim, bu oyunun içinde senin oyun olmasın. Sen bagajında kandan başka hiçbir şey olmayan adama oy vermezsin,  kuyularda kaybolan Yusufların sağırı değilsin.. Kulisi PKK olan bir adamın barış naralarına kanma! Sen bu oyun içinde bir oy olma.. 

Esra Elönü - Haber 7

elonue@gmail.com  

Twitter:@elonue

YORUMLAR 38
  • Öner 5 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ne kürtçüdür ne türkçü hdp pkk cıdır
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kürtler, Türkiye eski zalim, despot, faşist, ceberut CHP Türkiye'si değil. İnsanların hallerinden anlayan, ötekileştirmeyen, vicdan sahibi, insanı yaşat ki devlet yaşasın bilinciyle hareket eden bir Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimiz var. Sakın ha Uluslar arası derin ve karanlık güçlerin maşası haline gelen, yakından uzaktan Kürtlerin gerçek sorunlarıyla ilgilenmeyen bir HDP=PKK var. Onlara verilen her oy hem bu dünyada ateş olup onları yakacak ve hem de ahirette azap olarak kendilerine dönecektir. Ben bir Kürt olarak bunu fark edip sizlere de söylüyorum...
    Cevapla
  • AYŞE 5 yıl önce Şikayet Et
    Kürt abilerimin ve kardeşlerimin bu şekilde düşünmeleri beni oldukça mutlu ediyır inşaalah diğer kürtlerde bunu anlar ve hainlerin oyununa gelmez
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende pek sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmez
    Cevapla
  • osmanlı torun 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sanmıyorum.
    Cevapla
  • mardin nusaybinli 5 yıl önce Şikayet Et
    yüce allaha yemin ederimki o hendekler o yıkılan binalar evler yollar aklıma geldikçe yedi sulalem var oldukça namusum şerefin üzerine yemin ederimki hdp ye oy vermiyeceyim
    Cevapla
  • Ogretmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ziyaret ettigin özgürlugunu istediginiz apo heykelcisi demirtaşa sorsaydın ya ; bu öğretmen katili pkk yı niye terorist olarak gormuyorsun ? terorist demeniz icin daha kac ogretmen bebek ogrenci kadin isci katletmeli !!! Selo ozgurlukculerine oy yok.oylar MHPYE.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması