Açılışta Erdoğan'ın duygulandıran olay!

Türkiye'nin 138 yıllık hayali olan Ovit Tüneli'nin açılışını yapan Cumhurbaşkanın Erdoğan, vatandaşın yağan doluya rağmen yoğun ilgisi karşısında duygulandı.

Açılışta Erdoğan'ın duygulandıran olay!
Açılışta Erdoğan'ın duygulandıran olay!
GİRİŞ 13.06.2018 16:54 GÜNCELLEME 13.06.2018 16:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Karadeniz'i Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya bağlayacak 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda bulunan Ovit Tüneli'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hava şartlarına rağmen vatandaşın gösterdiği yoğun ilgi karşısında duygulandı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Durmadık, sizinle beraber yürüdük. Biz yürüdük, siz de arkamızdan geldiniz. Bizi bu yolda yalnız koymadınız. Ben şimdi bu dolu altında sizi görünce, sizin o koşmanızı görünce, yanımda arkadaşıma dedim ki: "Allah'ıma hamd olsun, benim hanım kardeşlerim, bu doluya rağmen buraya geldiyse, bizi de bu millete hizmetkar kıldığı için Rabbime ne kadar hamd etsem azdır. İnşallah sizlerle yapacağımız daha çok şey var." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis bursada seni saatlerce o yakan güneşin altında oruçlu halde bekledik.çünkü sen beklenmeye değersin.Allah senden razı olsun ömrüne ömür katsın inşaallah
    Cevapla
  • Ahmet33 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sayın Cumhurbaşkanım
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde sana aşığız nereye dersen oraya geliriz hemde hiç sonunu düşünmeden çünkü sana güveniyoruz
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    25 Haziranda Reis ilk icraat şu merkez bankasını tamamem devletimize katmanız OLSUN inşaAllah. Chp nin sattığı isimleri gizli siyonist şirketler, defolsun gitsin. Merkez bankası 100% Türkiye Cumhuriyeti devletimize aittir. Chp den de bu büyük ihanetlerin hesabı sorulsun. Bunlar bu kadar cesareti dışarıdan aldığı kesin.
    Cevapla
  • As1 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allahim senden razi olsun Pasam benim Senin icin marsa da gideriz Sen bizim veli nimetimizsin Allah senden razi olsun Büyük Lider Erdogan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması