Erdoğan: Sen Amerikalılardan yeni telefon bekle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki mitingde vatandaşlara hitap etti. Zaman zaman Amerikalardan kendisine telefon geldiğini iddia eden Muharrem İnce'ye seslenen Erdoğan 'sen telefon beklemeye devam et, bak biz neler yapıyoruz' dedi.

GİRİŞ 13.06.2018 18:23 GÜNCELLEME 13.06.2018 19:10
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

OVİT TÜNELİ

Birileri kekle pastayla muhallebiyle uğraşırken, biz, Türkiye'yi bir hayaliyle daha buluşturduk.

 

Bay Muharrem, Edirne'deki terörist destekçisini yargıdan kurtarmanın hesabını yaparken, biz Rizeli, Erzurumlu, Trabzonlu hemşehrilerimizi yol eziyetinden kurtardık.

"SEN AMERİKALILARDAN GELECEK YENİ TELEFONU BEKLEYEDUR..."

Bay Muharrem, ABD'den gelecek yeni telefonu bekleyedursun biz, dün Azerbaycan, KKTC, Ukrayna, Sırbistan cumhurbaşkanlarıyla beraber Türkiye bölgesini, enerji merkezine dönüştüren TANAP Projesi'ni hayata geçirdik.

"KENDİSİ ZENCİ TÜRKMÜŞ, BEN BEYAZ TÜRKMÜŞÜM..."

Çıkmış diyor ki; 'Ben zenci Türklerdenim, Erdoğan Beyaz Türk.' Ne dersen de, bunlar tutmaz. Ben, bu ülkenin has evladıyım. Hiç bir zaman beyaz Türk olmakla övünmedim. Sadece bu memleketin, bu milletin hizmetkarı olmakla övündüm.

"CARİ AÇIĞI HALLEDERİZ DE, BU MUHALEFET NE OLACAK?"

Biz, Allah'ın izniyle cari açığı falan hallederiz. Ülkemizin şu an en büyük açığı muhalefet açığıdır. Onu da halledeceğiz.

"MESAFE ALAMADIĞIMIZ TEK ALAN BU!"

Ülkemizin 16 yılda müspet yönde mesafe alamadığı tek alan, muhalefetin kalitesi ve kalibresidir.

"MUHAFAZAKAR KESİME ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN 40 TAKLA ATIYOR"

Son zamanlarda muhalefetin adayı milliyetçi, muhafazakar, mütedeyyin kesime şirin gözükmek için adeta 40 takla atıyor.

Başörtüsü özgür olmasın diye imza atan bay Muharrem, bugün seçim meydanlarında olmadık taklalar atıyor.

O gün yasakların devamı için Anayasa Mahkemesi'nin kapısında nöbet tutan Bay Muharrem, bugün meydanlarda özgürlükten bahsediyor. Biz senin cemaziyelevvelinizi biliyoruz.

"BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA NELER YAPTIĞINIZI BİLİYORUZ! BUNUN ADI TAKİYYEDİR"

Biz, bugüne kadar miting meydanlarında ne söylediysek Mecliste de aynısını söyledik. Diyarbakır'da, Hakkari'de neyi savunuyorsak, Trabzon'da, Rize'de, Giresun'da ve Adana'da da aynısını savunduk. Çift dilli, çift kimlikli, iki yüzlü siyaseti asla partimizin kapısından içeri sokmadık.

Başörtüsü konusunda neler yaptığınızı biliyoruz. Bunun adı siyaset değil, bunun adı takiyedir, omurgasızlıktır, iki yüzlülüktür.

Bu millet asıl takiyecilere nasıl 15 Temmuz'da meydanı bırakmadıysa onların çakmalarına da 24 Haziran'da meydanı bırakmayacak.

24 HAZİRAN'DA İKİ FARKLI ZİHNİYET YARIŞIYOR

FETÖ'cü taktiklerle Pensilvanya'dan aldığınız akıllarla vatandaşlarımızın aklını çelebileceğinizi zannetmek, tamamen beyhude bir uğraştır.

24 Haziran seçimlerinde iki farklı zihniyet yarışıyor. Bir tarafta bölücü örgütün siyasi uzantılarına vagon olan aday var, diğer tarafta terörün belini kıran irade var.

Bir tarafta Pensilvanya'da kurulan yıkım ittifakı var, diğer tarafta 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı var. 24 Haziran'da milletimizin bu iki ittifak arasında bir tercihte bulunacak.

24 Haziran günü milletimiz bu iki ittifak arasında bir tercihte bulunacak ya üç benzemezin 16 yıllık kazanımlarımızı dinamitlemesine müsaade edeceğiz ya da ülkemizi tüm alanlarda güçlendirmeye devam edeceğiz.

YORUMLAR 26
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    abd den kim arayacak ağbabası fetö arıyor takdik veriyor belli inceye
    Cevapla
  • H.B.V 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan Söyleme Makinası Muharrem incenin ayrıca Demirtaşı ziyaret etmeside çok büyük bir Fiyasko ve kendisine Oy kaybettirecek affedilmez bir hatadır.
    Cevapla
  • Zeytin 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikali telefon etse neolur? Sen yanındaki milletin sesini duymadık tan sonra. Amerikalıyı dinleyecegine milleti dinle. Bak ozaman ne Olur?
    Cevapla
  • derbeder 5 yıl önce Şikayet Et
    bende tlf edecegim ama konturum yok
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını yemeyelim CHP nin. Bunların en iyi yaptığı duran adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat