Temel Karamollaoğlu'na tepki yağıyor

HDP'li Demirtaş'ın tahliyesini isteyen Saadet Partisi adayı Karamollaoğlu şimdi de Kandil operasyonuna karşı çıktı. PKK'nın Kandil'den çıktığını iddia eden Karamollaoğlu'na sosyal medyadan "Sana bilgi mi verdiler?" Tepkileri geldi.

Temel Karamollaoğlu'na tepki yağıyor
Temel Karamollaoğlu'na tepki yağıyor
GİRİŞ 18.06.2018 19:52 GÜNCELLEME 18.06.2018 19:52
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başarılı operasyonlara imza attı. Bölgede yaklaşık 5 bin teröristi etkisiz hale getiren Mehmetçik, rotasını Kandil'e çevirdi.

ONLARCA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Irak'ın Kuzeyi'ni terör örgütü PKK'dan temizlemek için başlatılan operasyonda, Kandil'e hava harekatları düzenlendi, onlarca terörist etkisiz hale getirildi.

Operasyonlar sürerken muhalefetten "Kandil'e girmeyin." tepkileri yükselmeye devam ediyor. Bu tepkilerden biri de Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.

"KANDİL BOMBOŞMUŞ!"

SP Genel Başkanı, "Siz boş dağları bombalıyorsunuz. Kandil'de bir tane PKK'lı kalmadı. Şimdi gidip oraya ineceksiniz, bak geldik fethettik buraları diyeceksiniz." diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ: SANA HABER Mİ VERDİLER?

Bu çıkışı üzerine Karamollaoğlu'na tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları Kandil'in boş olduğunu nereden biliyorsun? Sana haber mi verdiler boşaltırken?" sorusunu yöneltti.

YORUMLAR 54
  • Nurullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Gitte gör gittilermi ordalarmi berakara eş bosamasi kolay sizin gibi ucubeler yuzunden bu hallere geldik kendilwrinize oy kazanmak yer edinmek icin boş lafllar ediyorsunuz 24 haziranda hepiniz siyasetin çöplügunde kaybolacaksiniz bu millet bu vatan sizleri affetmeyecek
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    kara burun. gittikce murdanlaşıyorsun O saf müslümanların vebalarına girdin müslüman..düşün cok düşün iyanık ol verdigin oy seni dinine küfür edene gidiyor...
    Cevapla
  • Halil İbrahim ulu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu partiyi hala destekleyen arkadaşlar var mı hdp bile bunlar kadar savunmadı...
    Cevapla
  • bayrak 5 yıl önce Şikayet Et
    Bay Temel sen Askerimizi küçükmü görüyorsun,senin anlayışına göre düşmanın olduğu yere askerimiz gidip bayrak dikecek gücü yokmu.İşte bu düşüncenizden dolayı hiçbir zaman devleti yönetecek kudrete sahip olamayacaksınız.
    Cevapla
  • Murat Kahraman 5 yıl önce Şikayet Et
    tepki de neymiş? bu temele taş yağsın inşaallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!