Akşener'e Kocaeli mitinginde AK Parti şoku!

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Kocaeli’de düzenlediği miting esnasında partisinin Körfez İlçe Gençlik Kolları’ndan 40 kişi istifa ederek AK Parti’ye üye oldu.

Akşener'e Kocaeli mitinginde AK Parti şoku!
Akşener'e Kocaeli mitinginde AK Parti şoku!
GİRİŞ 19.06.2018 20:02 GÜNCELLEME 19.06.2018 20:32
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenirken partisinin Körfez İlçe Gençlik Kolları’ndan 40 kişi istifa etti.

İYİ Parti’nin son dönemde sergilediği hareketlerin düşüncelerini ve ülke için yapmış oldukları çalışmaları zedelediğini söyleyen 40 üye, istifa ettikten sonra AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’na gelerek AK Parti’ye üye oldular.

İlçe teşkilatında istifa eden İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Avni Sakı’yı ve beraberindeki 39 üyeyi Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve partililer karşıladı. Körfez İlçe Teşkilatı’nda dağıtılan AK Parti Üye Başvurusu formlarının dolduran 40 İYİ Parti üyesi AK Parti’ye geçiş yaptı. 


'İYİ NİYETİMİZE KARŞILIK VERMİYOR'

Geçiş sırasında konuşan İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Zafer Avni Sakı, İYİ Parti’nin seçim sürecinde sergilediği tutumun kendilerini partiden istifa etme düşüncesine ittiğini belirtti. Sakı, “Bundan 2 ay önce şahsıma teklif edilen İYİ Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanlığını büyük memnuniyetle kabul etmiş bulunmaktaydım. Daha sonra burada bulunan arkadaşlarımla birlikte çalışmaya başladık. Ama biz milli değerlerimize sahip çıkmak, ülke refahına katkı sağlamak gibi fedakar bir düşünceyle çalışmalarımızı sürdürürken İYİ Parti’nin sergilemiş olduğu bazı tavırlarla bu iyi niyetimize karılık hizmet vermediklerini fark ettik. Bugün buradaki tüm arkadaşlarımızla birlikte şer odaklarının çevrildiğini gördük" dedi. 

'200 GENÇ ARKADAŞIMIZLA BİRLİKTE AK PARTİ'YE GEÇECEĞİZ'

İstifaların yarın da süreceğini ifade eden Sakı, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bizim iyi niyetlerimizi gördü. Ben ve arkadaşlarım istifa ettiğimizi belirtir, yarın yapılacak olan programda 200 genç arkadaşımızla birlikte AK Parti’ye geçiş yapacağımızı duyururum" diye konuştu.

YORUMLAR 83
  • Görele 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben seçimden sonra tüm malif partiler den çok büyük oranda geçişler olacak diye düşünüyorum inşallah da böyle olacak.
    Cevapla
  • cilo 5 yıl önce Şikayet Et
    madem istifa edeceksiniz neden girdiniz iyi partiye.. biraz mide lazım , karakter lazım ..
    Cevapla
  • abuzettin 5 yıl önce Şikayet Et
    teyze evine git.24 haziran şok geçireceksin teyze..
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçeği varken çakmasını kim ne yapsın
    Cevapla
  • habib akalın 5 yıl önce Şikayet Et
    .....şu bir gerçek ileri zamanlarda ilk kurulum aşamasındaydı bu parti ne olduysa polis izin vermedi oluşumun olmasına.ogün hiç unutamıyorum meral hanımın kocası haydi kalan gidelim meral hanım dedi.ama meral hanımın öğünün öyle bi ağresifliyle öyle bi azarladıki kocasını ta ogün bitti benim gözümde.duyurulur nasıl bi halati ruha sahip olduğunda.şimdi sen iç işlerinde böyle birşeyleri kaldıramıyorsun.ülkenin başına geldiyinde bin beterini içerden ve dışardan çokça karşılaşma ihtimali çok yüksek.sen en iyisi evine dön torunların varsa eyer onlarla zamanını geçir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek