HDP'den polise tehdit: Talimatlara uymayın!

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, HDP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın da telekonferans yöntemiyle halka seslendiği Hatay mitinginde, asker ve polise devletin talimatlarına uymamaları gerektiğini söyleyerek tehdit etti, 'sizden de hesap soracağız...'

HDP'den polise tehdit: Talimatlara uymayın!
HDP'den polise tehdit: Talimatlara uymayın!
GİRİŞ 20.06.2018 23:10 GÜNCELLEME 21.06.2018 07:01
Bu Habere 235 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıllarda "sırtımızı YPG'ye, PYD'ye, PKK'ya dayadık, PKK sizi tükürüğüyle boğar" diyerek büyük tepki çeken HDP'liler bu kez de güvenlik güçlerini hedef aldı.

ASKERE VE POLİSE "TALİMATLARA UYMAYIN" ÇAĞRISI

 

Hatay'ın Defne ilçesi Maksim Alanı’nda gerçekleştirilen mitingde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, güvenlik güçlerine, "Talimatlara uymayın" çağrısı yaparak tehditler savurdu.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEHDİT BU İKTİDAR GİDİNCE SİZDEN HESAP SORACAĞIZ!

Bir kez daha emniyet güçlerine sesleniyorum: Suç olan talimatlara uymayın. Onurlu bir halkın vergileriyle maaş alıyorsunuz. O maaşı almanızın nedeni kamu hizmeti yapmanız, halka hizmet etmeniz, iktidara değil. İktidarlar gelir gider. Seçimle gelen seçimle gider. Bu iktidar da gidecek. Bu iktidar gittikten sonra o suç dosyalarını açacağız. Kim suç işlediyse tarafsız yargı önünde hesap verecek. Suç içeren talimatlara uymayın. Sizden de hesap soracağız" diye konuştu.

YORUMLAR 235
  • vdt 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi lan
    Cevapla
  • mülkün temelidir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ötebildiğin kadar öt sen sırtını kandile pkk ya dayan bu millet size bu fırsatı veremez
    Cevapla
  • Rotterdam 5 yıl önce Şikayet Et
    Askerde polis te gorevini yerine getiriyor. Yeri geliyor teroristten devletini milletini koruyor yeri geliyor sizin gibi satilmislarin can guvenligini sagliyor. Ustelik sizin terore canak tuttugunuzu bile bile, o askerin arkadasini sehit ettiginizi bile bile. Hep algi hep fitne. Asil hesabi millet size soracak uc gun daha sabredin.
    Cevapla
  • selo 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdiden yurtdışına çıkış yasağı konmalı... bu yavruyu 25 inden sonra yakın takıbe alıp sahibinin yanına gönderin.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    sevgili yorumcu kardeşlerim ne desem bilmiyorum ama diyeceğim şeyde aslında benden daha iyi biliyorsunuz. ALLAH aşkına bu kadar özgürlük hangi ülkede var resmen pkk ları töröristleri savunuyorlar hemde meclise de girmişler sonavrupa demokrasi yoktur tirkiyede yok diyorlar saygılar......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası