Bakan Soylu sert çıktı: Yazıklar olsun

Muhalefet partilerinin HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını istemesini eleştiren Soylu, "Yazıklar olsun. Biz niçin terörle mücadele veriyoruz Evlatlarımızı niçin şehit veriyoruz " şeklinde konuştu.

GİRİŞ 21.06.2018 11:41 GÜNCELLEME 21.06.2018 11:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyük projeler yaptıklarını belirterek, "İşlerimizi yarım bırakmayalım. Bir taraftan büyük projeler yapıyoruz, yarım bırakalım mı  Bir taraftan yerli arabamızı yapıyoruz, yarım bırakalım mı  Üçüncü havalimanını yapıyoruz yarım bırakalım mı  Kanal İstanbul'u yapıyoruz yarım bırakalım mı  Boğazın altına üç katlı tüp geçit yapıyoruz, yarım bırakalım mı  Şehir hastaneleri yapıyoruz, yarım bırakalım mı " dedi.



BU ÜLKEYİ HAİNLERE TESLİM ETMEDİK

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da düzenlenen mitingde konuşan Soylu, burada doğup büyüdüğünü dile getirerek, bugüne kadar hemşehrilerini mahçup etmediğini söyledi.Türkiye'nin çok zor zamanlardan geçtiğini ifade eden Soylu, şöyle konuştu:

 

 

"Bu ülkeyi hep darbeler arasına sıkıştırdılar. 1960 darbesi 12 Mart muhtırası, 1980-28 Şubat, 28 Şubat-27 Nisan, 27 Nisan-15 Temmuz. Öyle bir sistem kurdular ki istedikleri gibi yöneteceklerdi. İstediler ki ABD bize parmak salladığında söz söylemeyelim, güçsüz olalım. Bize her şey söyleyebilirler. 'Kişi başına düşen milli geliri 3 bin dolardan 11 bin dolara getirmediniz' diyebilirler. 'Siz bu ülkede 20 bin kilometrebölünmüş yol yapmadınız' diyebilirler. 'Her ile üniversite kazandırmadınız.' diyebilirler. Bize diyebilirler ki 'Teknokentler yapmadınız, sanayi yatırımlarını artırmadınız.' Bize diyebilirler ki 'İnsansız hava aracı yapmadınız, siz Atak helikopterini, Marmaray'ı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, Avrasya Tünelini yapmadınız ' Her türlü iftirayı atabilirler. Fakat bize bir şey söyleyemezler. Biz bu ülkeyi hainlere teslim etmedik."

BU İLLETTEN KURTARMAZSAK NAMERDİZ

Terör örgütleri ve uyuşturucuya karşı verilen mücadeleye değinen Soylu, vatandaşlardan verilen mücadelelerin yarım kalmaması için destek istedi.

Terör örgütlerine büyük darbeler vurulduğunu dile getiren Soylu, "PKK ile mücadele ediyoruz, yarım bırakalım mı  FETÖ ile mücadeleyi yarım bırakalım mı  İllet örgüt DHKP-C ile mücadeleyi yarım bırakalım mı  İslam'ı istismar eden DEAŞ'la mücadeleyi yarım bırakalım mı  Çocuklarımızı zehirleyen Avrupa'da üretilen uyuşturucu ile mücadeleyi yarım bırakalım mı  Emniyet güçlerimiz yılbaşından bu yana 10 bin 500 uyuşturucu satıcısını kodese tıkmış durumdalar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize talimatı var. Milletimizi bu uyuşturucu illetinden kurtarmazsak namerdiz." ifadelerini kullandı.

YAZIKLAR OLSUN

Muhalefet partilerinin HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını istemesini eleştiren Soylu, "Yazıklar olsun. Biz niçin terörle mücadele veriyoruz  Evlatlarımızı niçin şehit veriyoruz " şeklinde konuştu.

Büyük projelerin yarım bırakılmaması gerektiğini vurgulayan, Soylu, "İşlerimizi yarım bırakmayalım. Bir taraftan büyük projeler yapıyoruz, yarım bırakalım mı  Bir taraftan yerli arabamızı yapıyoruz, yarım bırakalım mı  Uydumuzu yapıyoruz yarım bırakalım mı  Üçüncü havalimanını yapıyoruz yarım bırakalım mı  Artık Boğaz daha güvenlikli olacak. Bir bağımsızlık projesidir, Kanal İstanbul'u yapıyoruz yarım bırakalım mı  Boğazın altına üç katlı tüp geçit yapıyoruz, yarım bırakalım mı  Çanakkale 18 Mart Köprüsü'nü yapıyoruz, yarım bırakalım mı  Şehir hastaneleri yapıyoruz, yarım bırakalım mı  İnsansız hava araçlarımızı geliştiriyoruz, yarım bırakalım mı  Ne olursunuz bu projelere sahip çıkalım. Güçlü bir Türkiye için güçlü bir destek verin." diye konuştu.

24 Haziran seçimleriyle birlikte geçilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne değinen Soylu, yeni sistemle siyasi krizlerin ortadan kalkacağını, güven, istikrar ve yatırım geleceğini kaydetti.

Mitinge, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, AK Parti milletvekili Burhan Kuzu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

YORUMLAR 6
  • Gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Helalin var bu ülkenin öz evladı olarak bizi böyle onurlandirdigin için sana dua ediyorum...
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yavru Reis
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın adam Rabbim yolunu açık etsin. Keşke Vekil adayları, Belediye başkanları, Cami hocaları, Valiler, Rektörler, Öğretmenler tepeden tırnaha atanan herkes bazı kriterlerden geçsede ehil ise atansa değil ise insanların arasına salınmassa ama o kriter yok bu yüzdende milletin canını acıtan atanmış sadist yada ihaleci kişiler var buna el atılırsa sağlam duvarın sağlamlığı temelden gelir.
    Cevapla
  • vatan sever 5 yıl önce Şikayet Et
    hani kanun vardı teröre destek veren kim olursa olsun cezasını çeksin terör cezasını halk oyuna sunun halk belirlesin destek verenin kim olduğu önemli değil cezasının olması önemli
    Cevapla
  • batmanlı beşir 5 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM yolunu açık etsin soylu kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!