Pakistan'dan Erdoğan'a anlamlı destek

Pakistan ehli sünnet alimler birliğinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı bir destek mesajı geldi. Birlik, bugün cuma namazı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan için dua edileceğini açıkladı.

Pakistan'dan Erdoğan'a anlamlı destek
Pakistan'dan Erdoğan'a anlamlı destek
GİRİŞ 22.06.2018 03:03 GÜNCELLEME 23.06.2018 20:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Pakistan Ehli Sünnet Alimler Birliğinden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında anlamlı ifadeler kullanıldı. 

'Erdoğan için Fetih kesindir' vurgusu yapan Ehli Sünnet Alimler Birliğinin açıklamsında,  'Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için bütün şer odakları birleşmiştir. Her daim olduğu gibi bu şer odakları hüsrana uğrayacaklardır.' ifadeleri dikkat çekti.

 

 

İşte Pakistan Ehli Sünnet Alimler Birliği'nden yapılan açıklama:

ŞER ODAKLARI HÜSRANA UĞRAYACAKLARDIR

"Muhacirlere nusret eden ve bütün İslam aleminin hislerine tercumanlık eden Recep Tayyip Erdoğan'a bütün islam ümmeti duacıdır. Müslümanların istikbaldeki islami kaderi olan "fetih" Erdoğan için kesinleşmiştir. Tayyip Erdoğan'ı devirmek için bütün şer odakları birleşmiştir. Her daim olduğu gibi bu şer odakları hüsrana uğrayacaklardır.

ERDOĞAN DÜNYADAKİ MAZLUMLARIN ÜMİDİ

Tayyip Erdoğan mazlumların ümit odağı ve bütün dünyadaki mazlumların ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan için bu cuma gününü duayla ihya edeceğiz. Oluşan bu dua fikrinin kaynağı; Pakistan Ehli Sünnet Medreseler Birliğinin kurucu ve yöneticileri ; Doktor Abdurrezzak iskender hoca efendi, Envârul Hak hoca efendi, Müftü Refii Osman hoca efendi, Müftü Hanif Celenderi hoca efendi,taraflarınca Türkiye'deki seçimlerle alâkalı karar alıp şöyle demişlerdir;

ERDOĞAN BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAK

Türkiye lideri Recep Tayyip Erdoğan muhacirlere nusret etti, bütün islam aleminin hislerine tercumanlık yaptı ve  bütün müslümanların geleceğinede ışık tutacak tek insan oldu ve bu nedenle bütün şer odakları onu devirmek için ittifak ettiği için, bizim ona çokça dua etmemiz gerekmektedir. 

CUMA GÜNÜ ERDOĞAN'A DUA EDECEĞİZ

Medreseler birliğinin önderleri; Tayyip Erdoğan mazlumların ümit kaynağı ve bu ümit kaynağının korunması için cuma günü bütün müslümanlar olarak kendisine dua edeceğiz.Çünkü Tayyip Erdoğan İslamın fetih kaderi ve ezanların yükselme vesilesi ve Müslümanların geleceğine ışık tutma garantörüdür" denildi.

YORUMLAR 24
  • Kader 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdogani kimler seviyor tum muslumanim diyen arap afgan endenozya pakistan hindistan hatta alman ıngiliz fransız müslüman olmuş insanlar kimler nefret ediyor pkk dhckp tüm batı hristiyan ve siyonistler ateistler bir kısım ali siz aleviler ermeniler rumlar şimdi herkes kendini kimden hissediyorsa onların yanında safını tutsun
    Cevapla
  • Eginli 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerinden öperim..Iste böyle uyanık düşünün, şuurlu düşünün ki şuurlu karar veresiniz.. Yanlız içinizde kalmasın o düşünceler!!! Gençlere, gençlere, gençlere mutlaka onların seviyesinde cümleler kurarak, sade ve anlaşılır şekilde anlatınki gözlerini açsınlar..
    Cevapla
  • Zabit 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte biz seni bu yüzden çok seviyoruz.Avrupa ve bizim muhalefet sana kin kusarken biz ümmet olarak sana dua etmekle mesguluz
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun pakistana iste kardeslik buna denir
    Cevapla
  • Mevlüt çördük 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahımız bizleri mahcup etmeyece inşeAllah Reisimiz başımızagelecek
    Cevapla
  • AYH 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu is sadece bizim Reisle olcak is degil, islam birligi nerde kaldi. Türkiye, Pakistan, Azerbaycan, Katar, gerisi kendi gelir. Müslüman ülkelerin isi gün gectikce zorlasiyor. caresi islam birligi, Nato, Ab cart curt degil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı