Erdoğan'dan İstanbul için büyük müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da halka hitap etti. Erdoğan, ''Artık park sistemlerini yaygınlaştıracağız yani mahallelerin ortak park alanları olacak ve araçlar o parklara park edecekler, sokağa değil.'' müjdesini verdi.

Erdoğan'dan İstanbul için büyük müjde!
Erdoğan'dan İstanbul için büyük müjde!
GİRİŞ 22.06.2018 19:42 GÜNCELLEME 22.06.2018 20:10
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gaziosmanpaşa'da düzenlenen mitinglerinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık park sistemlerini yaygınlaştıracağız yani mahallelerin ortak park alanları olacak ve araçlar o parklara park edecekler, sokağa değil." dedi.

 

 

Erdoğan konuşmaısna şöyle devam etti:

"Bu pazar aynı zamanda Mart 2019'un işaret fişeğidir. Onu da bilin."

"Şu anda 40 milyon turiste gidiyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda 40 milyon turiste gidiyoruz. Ne kadar aleyhe çalışırsa çalışsınlar turistler geliyor. Niye? Türkiye bir başka ülke." dedi.

YORUMLAR 28
  • limon 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzelde benim oturduğum semtte bırakın otopark yapılacak alanı çocuk parkı yapılacak alan yok.Kusura bakmayın da 1 km öteye otopark yaparsanız daben gidip oraya arabamı bırakmam mis gibi evimin önü dururken o kadar uzağa araba mı park edilir.
    Cevapla
  • Muhammed 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece ist değil bütün illere.lazım. kişi başı araç var.ayrıca Konya belediyesi her binanın altına dukkan yapıyor. Oto park yok.bina sakinleri yada binaya gelen misafirler araç bırakacak yer yok.dukkan sahipleri dukkan önüne araç biraktirmiyor. Her yer dukkan oluyor bunada çözüm bulalım. Belediyeler toplu iftar yemeği veriyor Konya da.ramazanda toplu ulaşım bedava olsun daha makbul madem para var.su elektrik esnafa ucuz olsun belini dogrultsun
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    bu projeler kulağa hoş geliyor ama iyi düşünülmeli. vatandaş otopark çetelerine muhtaç edilmemeli. otoparklar cüzi bir ücretle ispark ya da ilçe belediyeleri tarafından işletilmeli. inşallah yetkililer en güzel planlamayı yapacaklardır.
    Cevapla
  • Cevdet 5 yıl önce Şikayet Et
    Çabucak yapılsın her mahalleye bir otopark kamulaştırılan alan üzerine yapılan otopark mahallede bulunan kişilere tapusu ile satılıyor
    Cevapla
  • trafik çilesi 5 yıl önce Şikayet Et
    yapma Reis yapma. çetelere teslim etme milyonlarca masum insanı. yapma Reis etme eyleme yeter...
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaldırım mafyaları nasıl türedi adam akıllı park edecek yerler olmadığı için çünkü bunların başında güvenlik görevlisi olacak herhalde sizde hiç akıl fikir yok mu hiç birşeyi mukayese edemiyormusunuz
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalaıyorsun adam modern park yerlerinden bahsediyor ,sen de burada algı yapıyorsun. Memleketi çetelere CHP teslim ediyor yanlış yerdesin sen.
    Cevapla
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    olurmu oyle sey sen inaniyormusun reisin onlara teslim edecegini zaten bu mafyalardan kaynaklandi bu isler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor