Erdoğan: Erbakan hoca mezardan çıkıp gelse...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi'nden Cumhubraşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'na tepki gösterdi.

GİRİŞ 22.06.2018 21:05 GÜNCELLEME 22.06.2018 21:33
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un ilçelerini kapsayan miting programları kapsamında Gaziosmanpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu bir şekilde karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitap etti.

KARAMOLLAOĞLU'NA TEPKİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi'nin adayına tepki göstererek'' Adalette emniyette attığımız adımlar. Turizmde attığımız adımlar. Şu anda 40 milyon turiste doğru gidiyoruz. Ne kadar aleyhe çalışırlarsa çalışsınlar turistler geliyor. 79 senede 6 bin yüz km bölünmüş yol yapıldı. Biz 16 senede 20 bin km yol yaptık. Anadolu’ya memlekete gittiğiniz zaman yollar nasıl? Şimdi bir tanesi çıkmış, Yüksek Hızlı Tren istemem, diyor. İnanın rahmetli Erbakan hoca mezardan çıksa ilk defa bunları mezara gömer. Çünkü hayatı yüksek hızlı trenle geçti. Şimdi onun arkasından geldiğini söyleyen diyor ki, niye yüksek hızlı tren olsun, bu göçü artırır diyor. Basmıyor. Bir diğeri köprüye karşı, bir diğeri şehir hastanelerine karşı, buralarda modernite var, burada şifa var, sağlık var. Vatandaşım huzurla tedavi alıyor. 25 havalimanı vardı, şimdi 59 havalimanı var. Uçağa binmeyen kaldı mı? Lüks otobüs fiyatına artık uçağa biniyoruz. Fakir garip olsak uçağa binemezdik. Sırt üstü yatıp uçağı seyrediyordum” dedi.

YORUMLAR 42
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Saadet Partisi intihar ediyor, böyle siyaset olamaz.
    Cevapla
  • Şeyma 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle bu seçimi de alacağız siz bu tür insanların laflarını takmayın onlar bu ülkenin hiç bir zaman iyiliğini istemiyorlar . oylarımız sizinle.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    saadet tamamen yanlış yolda yeri akp nin yanıydı teröristlerin değil
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    merak etme reis millet o kirli ittifak olan chpyi iyi partiyi saadeti hdpyi sandiga GÖMECEK!!!!
    Cevapla
  • BIR DAHA AK_URFA 5 yıl önce Şikayet Et
    ben önce urfalı kardeşlerime sonra tüm türkiyeye diyorum lütfen oyları heba etmeyelim bu dava artik yol baraj havaalani davasi degil bakin adamlar bir çivi bile çakmadan %30 -40 oy alıyorlar hatta geçen referandumda 48 kadar geldiler lutfen davamiza destek olalım HAYDI URFA HAYDI BÜYÜK TÜRKIYE DURMAK YOK YOLA DEVAM AK-PARTİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!