Temel paşanın köyünden İnce'ye tokat gibi cevap

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye, "Apoletlerini sökeceğim" dediği 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'in memleketi Bayburt'un Taht köyünden 1 oy çıktı. 153 seçmenin oy kullandığı sandıkta, 1 oy da CHP'ye çıktı.

Temel paşanın köyünden İnce'ye tokat gibi cevap
Temel paşanın köyünden İnce'ye tokat gibi cevap
GİRİŞ 25.06.2018 05:35 GÜNCELLEME 25.06.2018 09:23
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs'ta, Malatya'da, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu tarafından organize edilen iftar yemeğinde, kendisini eleştirdiği konuşmasını alkışladığı için 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik "Apoletlerini sökeceğim" ifadeleri ile tepki göstermişti. Korgeneral Temel'in baba ocağı Bayburt'un merkeze bağlı Taht köyündeki vatandaşlar, İnce'nin sözlerine tepkilerini dile getirmişti.

Tek sandık kurulan Taht köyünde 153 seçmen oy kullandı. Tüm oyların geçerli sayıldığı köyde, Cumhurbaşkanı adaylarından Recep Tayyip Erdoğan'a 145, Meral Akşener'e 4, Temel Karamollaoğlu'na 3, Muharrem İnce'ye ise 1 oy çıktı.

 

 

Seçim sonuçlarının partilere göre dağılımında ise Ak Parti 124, MHP 21, Saadet Partisi 3, İyi Parti 4 ve CHP 1 oyda kaldı.

YORUMLAR 32
  • Şükrü 5 yıl önce Şikayet Et
    Köy halkını kutluyorum. Helal olsun size...
    Cevapla
  • bayburtlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Gezi kalkışması esnasın da olay olmayan tek il.Bayburt % 82 oy ile de referandum da olduğu gibi cumhurbaşkanlığın da da 1. olmuştur. Katkı sağlayan tüm AK Partili,MHP li BBP li ve Saadetli kardeşlerime teşekkür ederim. Artık Hızlı Trenin Bayburt'tan geçmesi kaçınılmaz oldu. Sayın Başbakanımızın verdiği sözün takipçisi olacağına inancımız tamdır...
    Cevapla
  • karatay 5 yıl önce Şikayet Et
    sandik gorevlisi olan ya hdp ya chpnin oyudur neyse onemli olan desteginiz biz senin arkandayiz paşam biz baskan erdoganin arkasindayiz siz yuruyeceksiniz arkanizdan biz gelecegiz
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    o bir oyda sandık görevlisinindir mutlaka
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    o bir oy veren hainide köyden temizleyin
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    sandık görevlisidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?