Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Kılıçdaroğlu, bu milletin iradesine, seçimine ve seçtiğine saygı duymuyor. Sana göre seni seçmediği sürece bu millet kötü. Böyle bir demokratik bir anlayış olabilir mi?" dedi.

GİRİŞ 27.06.2018 13:44 GÜNCELLEME 27.06.2018 14:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ünal, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde partilileriyle bir araya geldi. 24 Haziran seçimleri sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun her seçimde olduğu gibi yine mağlubiyet yaşadığını anımsatan Ünal, Kılıçdaroğlu’na diktatör benzetmesi yaptı.



KILIÇDAROĞLU TEK ADAM VE DİKTATÖR

Kılıçdaroğlu’nun milletin iradesine saygı duymadığını söyleyen Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu’nun kafası bu ara farklı şeylerle meşgul. Bu ara koltuğumu nasıl koruyacağım derdinde. Kalkmış girdiği her seçimi kazanan, sandıkta milletin her seçimde onayladığı yüzde 52.6 ile seçimi kazanmış Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili diyor ki, 'Ben onu tebrik etmem.' Allah Allah niye tebrik etmiyorsun? 'Bu millet dikeni suladı' diyor. Hakarete bakar mısın? Yani milleti iş bilmezlikle çok affedersiniz aptallıkla suçluyor. Asıl aptallık bu senin sözünde. Neden? Çünkü sen bu milletin iradesine saygı duymuyorsun. Bu milletin iradesine, seçimine ve seçtiğine saygı duymuyorsun. Sana göre seni seçmediği sürece bu millet kötü. Böyle bir demokratik bir anlayış olabilir mi? Bu anlayış olsa olsa ötekileştiren ayrımcılığa tabi tutan faşist bir anlayış olabilir ancak. O yüzden eğer bir tek adam, diktatör arıyorsa kendisine karşı çıkanları disipline vermekle tehdit eden 9’uncu yenilgisini almasına rağmen koltuğundan ayrılmayan Kemal Kılıçdaroğlu’dur tek adam ve diktatör" diye konuştu. 

15 TEMMUZ'UN KALINTILARI TEMİZLENDİ

 

 

Kılıçdaroğlu'nun 2 milletvekilini kendisine karşı konuştuğu için disipline vereceğini ifade eden Ünal, "Bu nasıl bir şey? Hani sen demokratiklik, çok kültürlülük ve düşüce diyordun. 'Bana karşı çıktığında ben her türlü baskıyı uygularım, millet seçimini yaptığında milletin seçimini kabul etmem' diyor. Bu zihniyet tehlikeli, demokratik değil antidemokratik bir zihniyettir. Maalesef Türkiye’nin siyasetini zehirlemektedir bu anlayış. Nefret ve antidemokratik bir dille zehirlemektedir. CHP’nin sözcüsü diyor ki, -Seçimler 2’inci tura kalmıştır.- Aynı anda CHP binasına toplananlar, 'Yönetim istifa' diyorlar. Bunların siyasetinin tükendiği görülmüştür. 24 Haziran ile birlikte 15 Temmuz’un kalıntıları temizlenmiştir" diye konuştu.  

YORUMLAR 6
  • Koltuk kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Kemalin koktuk aşkı nedir ya.yaş 70 olmuş hala kazandım ayakları yapıyor.yılmaz özdil bile çıldırdı kemalin sahte zafer aciklamalarina.
    Cevapla
  • Metin Tetik 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın sözcü; siz Kılıçdaroğlu'nun kusuruna bakmayınız. Bu zat "tıpış tıpış gideceksiniz"vari buyurgan (antipatik) söylemler yerine "elini kalbinin üstüne koyup, yorulma ihtimaline karşı eldiven diktirerek" dini bütün olduğunu gösterse veya "bir-iki parmağına şekil vererek sizdenim" havaları atsa daha çok sevilir. Ama daha yaşı uygun; bunları da öğrenir. Çok yüklenmeyin Gandi'mize...
    Cevapla
  • malatya44 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın ünal sen işine bak ne yapacaksın chp yi, biz sana oy verdik ülkeyi yönet diye
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bağırıyor, ey ehali beni seçmediğiniz müddetçe sizler aptalsınız, akılsızsınız, geri zekalısınız, anlayış bu kardeşim. Dayanacakları vesayet de kalmadı. Onun başına gelenler kuş gribi dolayısıyla telef edilen tavukların başına bile gelmemiştir, eee ne dese yeridir...
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    birine bir iftira atıyorsan eğer, önce kendin yapmayacaksın demek ki Allah insanı böyle eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması