Meclis'e ilk kaydı onlar yaptırdı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) 27'nci Dönem için ilk kaydı, AK Parti'den Meclis'e girmeye hak kazanan Çankırı milletvekilleri Salim Çavitçioğlu ve Mehmet Emin Akbaşoğlu yaptırdı.

Meclis'e ilk kaydı onlar yaptırdı
Meclis'e ilk kaydı onlar yaptırdı
GİRİŞ 27.06.2018 14:11 GÜNCELLEME 27.06.2018 14:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Çankırı milletvekilleri Salim Çavitçioğlu ve Mehmet Emin Akbaşoğlu, TBMM Şeref Holü'nde görevliler tarafından karanfil, çikolata ve kolonya ile karşılandı. Aileleriyle birlikte kayıt yaptırmaya gelen Çavitçioğlu ve Akbaşoğlu'nun öncelikle parmak izi alındı. Evrak işleri tamamlanan iki milletvekili daha sonra tanesi 150 lira olan rozetten satın aldı. Her iki milletvekilinin rozetini de oğulları taktı.



İlk kez milletvekili seçilen Salim Çavitçioğlu, çok heyacanlı olduğunu söyleyerek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Milletvekilleri daha sonra getirdikleri Çankırı'ya ait Eldivan kirazı, Çerkeş kurabiyesi, Yaren helvası ve kaya tuzu ile tuz sabununu hediye etti.

YORUMLAR 3
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adli Tıp personeli olarak vekillerimize hayırlı olsun derken bir şeyi düzeltmenizi istiyorum. Mehmet Emin Akbaşoğlu değil Muhammet Emin Akbaşoğlu olacak. Çünkü bizim başkan yardımcımızdı. Lütfen bunu yorumlarda paylaşmayınız. Hayırlı işler
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    BUnlar daha çömez herhalde. Adamlar haklı. Ne olur ne olmaz belki seçimler iptal olur, belki kıyamet kopar, doğal afet olur da seçimler iptal olur dşiye korkup acele etmişler.Hiç olmassa şimdi bir rozetleri var.Ha inşallah halka, vatana millete hizmet etmektede bu kadar aceleci olurlar.
    Cevapla
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    adamsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…