Erdoğan onları gördü, anında konvoyunu durdurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğle saatlerinde Tarabya'da bulunan Huber Köşkü'nden çıkarak Ankara'ya gitti. Yolda kendisini görmek isteyenlere makam aracından el sallayan Erdoğan daha sonra konvoyunu durdurdu.

GİRİŞ 27.06.2018 15:29 GÜNCELLEME 27.06.2018 15:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Erdoğan, dün İstanbul'da katıldığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş süreciyle ilgili değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

Başbakan Binali Yıldırım, bazı bakanlar ve bürokratların katıldığı ve yeni sisteme ilişkin konuların ele alındığı toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı  Erdoğan, bugün Ankara'ya gelecek.

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşecek. Cumhurbaşkanlığı  Külliyesi'ndeki görüşme, saat 16.00'da başlayacak.

Görüşmeye Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.

Cumhur İttifakı'nın, 24 Haziran'da yapılan 27. Dönem Milletvekili  Genel Seçimi'nden başarıyla çıkmasının ardından, Erdoğan ile Bahçeli, ilk kez bir  araya gelecek.

Bahçeli, seçim gecesi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı  Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı tebrik etmişti.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile en son 18  Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelmişti.

ÇOCUKLARI GÖRÜNCE ANINDA KONVOYU DURDURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya gitti. Erdoğan yol üzerinde kendisini bekleyenlerle bir süre sohbet edip çocuklara oyuncak verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğle saatlerinde Tarabya'da bulunan Huber Köşkü'nden çıkarak Ankara'ya gitti. Yolda kendisini görmek isteyenlere makam aracından el sallayan Erdoğan daha sonra konvoyunu durdurdu.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan çocuklara oyuncaklar verdi. Erdoğan ardından Atatürk Havalimanı'na geçerek Ankara'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelmesi bekleniyor. 

 

YORUMLAR 24
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam.RECEP TAYYİP ERDOĞAN. YÜCE RABBİM İŞİNİ RAST GETİRSİN.AMİN.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar birini seviyorsa ona dikkat edin o güçlüdür ama asla diktatör değildir
    Cevapla
  • İzmirliUzm. 5 yıl önce Şikayet Et
    Aaah reis. O konvoy hep sesi gür çıkanlara mı durur? Külliye'ye hep keçili kız mı davet olunur? PATLAYICILARI ERKEN TESBİT EDELİM diyoruz, Türkiye dereceleri yapmış akademisyenleriz, bu arada 600 Şehid verdik, 3 senedir randevu bekliyoruz. Duyan kim?
    Cevapla
  • İzmirliUzm. 5 yıl önce Şikayet Et
    Şaştım kaldım. Aynı mesajı yüzlerce defa yazdım, belki Reis'e yakın birisi okur da söyler, Reis de "BENİM NEDEN HABERİM YOK; ÇAĞIRIN GELSİNLER, YALANSA GEREĞİNİ YAPARIM; DOĞRUYSA, BİR TEK MEHMETÇİK KURTULSA KARDIR; DUA EDERİZ" der. Yayınlandığı için teşekkür ederim. Üzerinizde vebaldi, şimdi vebal okuyup da iletmeyenin.
    Cevapla
  • Dikkat 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz ölümüne seviyorsak onun düşmanlarının ne kadar cok olduğunu bilerek artik kendimiz mesafe koymayı öğrenelim adamin yüreği cok cok geniş diye sürekli tehlikeye atmayalım lütfen o hepimizin bir tanesi başına bir şey gelmemesi için sevgimizi biraz dizginliyelim.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    diktatör ya onun için durmuştur rabbim işini rast getirsin reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor