Erdoğan'a küfür edenlerle ilgili karar!

İzmir'de Muharrem İnce'nin mitingi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfrettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

GİRİŞ 27.06.2018 21:00 GÜNCELLEME 27.06.2018 21:51
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitingine gelenlerden bazılarının bir eğlence merkezinde alkol aldıkları sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfürlü tezahüratta bulundukları görüntülerin sosyal medyada ve basında yer alması üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınanlardan 5 şüpheli daha çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KAMERA KAYITLARINDAN TESPİT EDİLDİLER

 

Emniyet mensuplarının yaptığı çalışmada, olayın, Alsancak semtinde mitingin düzenlendiği alana yakın konumdaki bir eğlence merkezinde geçtiği tespit edilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfrettiği belirlenen 5 şüpheli daha kamera kayıtlarından tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLU SAYISI 12'YE ÇIKTI

Cumhuriyet savcısına ifade veren zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "devlet büyüklerine hakaret" suçlamasıyla tutuklandı.

Böylece aynı soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 12 oldu.

AĞIR KÜFÜRLER ETMİŞLERDİ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitingine gelenlerden bazılarının bir eğlence merkezinde alkol aldıkları sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfürlü tezahüratta bulundukları görüntülerin, sosyal medyada yayılarak basında yer alması üzerine soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında haklarında yakalama çıkartılan 15 kişiden 7'si "devlet büyüklerine hakaret" suçlamasıyla tutuklanmış, 2'si "adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 1'i ise cumhuriyet savcılığınca salıverilmişti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 131
  • sivaslı 5 yıl önce Şikayet Et
    alçak psilikler hangi siyasetçi olursa olsun saygı duyacaksın inşallah iyi ceza alırlarda insan olmayı seçerler.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam işte bu. Artık bu ülkede herkes kendi sınırları içerisinde özgür olacak. Demokrasi şartları eşit olacak. Halkına, hükümetine, milletine devletine hakaret eden cezasına razı olsun.
    Cevapla
  • alper____x___ 5 yıl önce Şikayet Et
    bunları İDAM edeceksin.
    Cevapla
  • nezih 5 yıl önce Şikayet Et
    Kem söz sahibine aittir.Adamlar kendilerini tarif etmişler.
    Cevapla
  • Türkiye, 5 yıl önce Şikayet Et
    Toplum içindeki ağır ve tahrik edici küfürlerinde cezası bu şekilde olmalı, Çocuk istismarlarını ve nikah yaşı ile ilgili söylemleri de unutmuş değiliz. Bunların tamamı için düzenleme bekliyoruz. Biz görevimizi yaptık sıra hükümet'te ( Düzen ve adalet bekliyoruz.)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?