Saadet'te hayal kırıklığı: Vekil sayısı düştü!

CHP listesinden seçime giren Saadet Partili altı adaydan üçü milletvekili seçildi ancak, yurt dışında kullanılan oyların Türkiye geneline yansıtılması sonucu bu sayı ikiye düştü. Bu durumda İstanbul 1. Bölge 11. sıradan seçilen Hüseyin Emre Bağce yurt dışı oyları ile vekilliği kaybetti.

Saadet'te hayal kırıklığı: Vekil sayısı düştü!
Saadet'te hayal kırıklığı: Vekil sayısı düştü!
GİRİŞ 28.06.2018 08:56 GÜNCELLEME 28.06.2018 08:57
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, kendi listesinden tek bir milletvekili dahi çıkarma başarısı gösteremeyen Saadet Partisi’nin önerdiği isimlerden üçü CHP listesinden TBMM’ye girmişti. Ancak yurt dışı oylarının yansıtılması sonucu bu sayı ikiye düştü.

İSTANBUL'DA SAADETLİ ADAY VEKİLLİĞİ KAYBETTİ

 

 

Kesin olmayan sonuca göre, İstanbul 3. Bölge 9. sıra adayı Nazır Cihangir İslam ile Konya 2. sıra adayı Abdulkadir Karaduman, CHP listelerinden ilk kez milletvekili seçilen isimler oldu.

İstanbul 1. Bölge 11. sıra adayı Hüseyin Emre Bağce ise yurt dışı oylar nedeniyle milletvekili seçilemedi.

YORUMLAR 61
  • Temel candan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse saadeti ferahliği anlamamiş bak adaylarinin tipine fikir vermezse büyüklerinizden ögrenin Oy almasi bile değil seçilmek mantiga aykiri bence Filmi niye anliyamiyor kinse bilemedim.
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Iki vekile mi sattiniz
    Cevapla
  • 1yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    be hey sahipsiz adam. hiç mi utanmadın. taa en başından beri sırf Erdoğan'a karşı hasedinizden dolayı ne derekelere düştünüz. hiç mi akıllanmayacaksınız. partinin tepesindeki ihtiyarların sizi sürüklediği son noktaya bakın hele. yazıklar olsun.
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    50 bin oy bir vekil ederse, 670 bin oy 2 vekil eder(miş).. saadetlilerin matematik hesabı..davasını iki vekile satan,sağ gösterip sola dem vuran aklı şaşmış, hırslarına mağlup olmuşlar...
    Cevapla
  • delioglan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu partinin temeli çürümüş ayakta durmaz gayrı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi