CHP'den Soylu'ya tehdit dolu cevap! Plan hazır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, şehit cenazelerine CHP il başkanlarının alınmaması talimatı üzerine CHP'den tehdit dolu bir açıklama geldi. Partiden yapılan açıklamada, il başkanlarının şehit cenazelerine tam kadro katılacaklarını, olay çıkarsa da bunun sorumlusunun iktidar ve Bakan Soylu olacağı ifade edildi.

CHP'den Soylu'ya tehdit dolu cevap! Plan hazır!
CHP'den Soylu'ya tehdit dolu cevap! Plan hazır!
GİRİŞ 28.06.2018 20:26 GÜNCELLEME 28.06.2018 20:27
Bu Habere 396 Yorum Yapılmış

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) olağanüstü toplantısının ardından bildiri yayımlandı.

TEHDİT ETTİLER

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'şehit asker cenazelerinde CHP il başkanlarının hayatını kaybeden protokole alınmaması' talimatı vermesine CHP'den tehdit dolu bir cevap geldi.

"ŞEHİT CENAZELERİNE KATILACAĞIZ, OLAY ÇIKARSA SORUMLUSU SOYLU VE İKTİDARDIR"

Şehit cenazelerinde olay çıkartma imasında bulunulan bildiride ''Şehit cenazeleri olması durumunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve örgütlerimiz tam kadro halinde orada, şehitlerimizin huzurunda olacaktır. Hiçkimsenin bunu engellemeye gücü yetmeyecektir. Ortaya çıkabilecek olayların tek sorumlusu Süleyman Soylu ve ona imkan veren iktidarındır'' denildi.

CHP-HDP İŞBİRLİĞİ

24 Haziran seçimlerinde CHP ve HDP örtülü bir işbirliğine gitmiş, CHP'lilerin oylarıyla HDP barajı aşmıştı. Hatta, bazı bölgelerde CHP teşkilatlarının partililere, HDP'ye oy atılması yönünde çağrılarda bulunduğu iddiaları gündeme gelmişti.

HDP'YE DESTEK VERDİKLERİNİ İTİRAF ETTİLER

Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu da yaptığı açıklamada, CHP'nin HDP'yi Meclis'e sokarak, AK Parti'nin vekil sayısını azalttıklarını üstü kapalı olarak ifade etmiş, bunu bir başarı olarak tanımlamıştı.

Öte yandan, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da dün yaptığı açıklamada, İzmir'deki aydın kesimin yüzde 2'sinin HDP'ye oy verdiğini açıklamıştı.

YORUMLAR 396
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam istedikleri ortam oluştu bunu sonuna kadar provake edeceklerdir. Sezgin tanrıkulu gamze ilgezdi şehit cenazelerine en önde katılır artık.
    Cevapla
  • Yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bu adamların anladığı dil bu. Sayın Soylu az bile aöylemiş.. Bu vakitten sonra hiç kimse başka hesaplar içinde olmasın. Bu millet herşeyi görüyor duyuyor ve değerlendiriyor..
    Cevapla
  • R Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Misal ki "Ben sizin çocuğun cenaze evinize helva yemeye geldim hatta benim evimde sizin çocuğu katleden var, ben onu koruyorum da kolluyorum da. Ağız tadıyla helva yememe müsaade edin. Bana kızmayın hatta küsmeyin. Beni sevin..." diyen birinin durumu ile bir fırkanın durumu ne kadar benzer?
    Cevapla
  • Selami Ucar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakanımız kimse gelmesin demiyor. Ön saflarda protokolde bulunmasın diyor. Zaten Pkk cenazelerinde en ön saflarda Siha Sezgin durduğu için konuyu nasıl toparlayacak CHP anlamadım.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu chp nin amacıda zaten olay çıkarıp ak partiye mal etmek aklınız hep kötülüğe çalışacağına bi de halkın iyiliği için çalışında oy isterken halktan biraz yüzünüz olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki