Kılıçdaroğlu Eren Erdem'i böyle savunmuştu

Dün gece gözaltına alınan ve bugün tutuklanan Eren Erdem için geçtiğimiz yıllarda 'yedirmeyiz' diyen Kılıçdaroğlu, henüz bir açıklama yapmadı. Kılıçdaroğlu, Erdem'i yeniden vekil adayı göstermeyerek ilk tekmeyi kendisi atmıştı.

GİRİŞ 29.06.2018 19:57 GÜNCELLEME 29.06.2018 20:04
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

CHP eski Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem'in MİT tırları ihanetinin üzerine Kılıçdaroğlu, Erdem'i çoşkulu bir konuşmayla savunmuş, 'bizim vekillerimiz namusludur, yedirmeyiz' demişti.

KILIÇDAROĞLU ERDEM'İ ADAY GÖSTERMEYEREK İLK TEKMEYİ ATMIŞ OLDU

 

Ancak Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri öncesinde aday belirleme sürecinde Eren Erdem'i yeniden aday göstermedi.

YURTDIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞTI, BAŞARAMADI

Bunun üzerine, vekil dokunulmazlığı zırhını kaybedeceğini anlayan Erdem ise yurtdışına kaçmaya çalıştı ancak güvenlik güçleri, savcılığın talimatı üzerine Erdem'i uçaktan indirdi.

MUHARREM İNCE'YE GÖZ KIRPTI

Kaçmayı başaramayan Eren Erdem, 24 Haziran seçimlerinin kampanyası sürecinde Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek Muharrem İnce tarafına geçti. İnce'nin de seçimi kaybetmesiyle Erdem, büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

TUTUKLANDI

Seçimin ardından milletvekili dokunulmazlığı zırhını kaybeden Erdem bugün sabah saatlerinde gözaltına alındı ve öğlen saatlerinde de tutuklandı.

YORUMLAR 54
  • Hasan Sertel Fethiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam konuşmalı.Bence gelecekte çok şok yaşayacağız.
    Cevapla
  • Durman 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaa en azından uçağı kaldırıp şöyle bir bogaz turu attırıp oyle geri getirseydiniz yaa. Son saniye golü gibi olurdu vatan hainine.
    Cevapla
  • zigana6161 5 yıl önce Şikayet Et
    Onuru gururu haysiyeti, şahsı menfaat alanına olan kişiler, ihtiyaç duyulan peçete örneği kullanılırlar işleri bitince atılır. Atıldıkları yerlerinde farklılıkları vardır. Bazıları çok berbat hak ettikleri yerlere atılırlar.
    Cevapla
  • enver 5 yıl önce Şikayet Et
    deniz Baykal da çok güvenmişti, ilk çelme bundan geldi...
    Cevapla
  • karadeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    o kendine rakipleri yedirmekten çok hoşlanır sarıgülü yedirdi eklemeddini yedirdi şimdide inceyi ince ince kıydi yedirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı