Meclis'in yeni döneminde HDP skandalı

27. Dönem Parlamentosu, milletvekillerinin ant içme töreni için saat 14.00'te toplandı. İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, en yaşlı milletvekili sıfatıyla geçici olarak Meclis'e başkanlık ediyor.

GİRİŞ 07.07.2018 14:03 GÜNCELLEME 07.07.2018 16:33
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu'nda, 27. Dönem 1. Yasama Yılı başladı. TBMM Genel Kurulu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu nedeniyle ikinci en yaşlı üye sıfatıyla İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz başkanlığında toplandı. 

ERDOĞAN DA TÖRENDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birleşim açılırken locadaki yerini aldı. Erdoğan'a, TBMM Başkanlığı görevini devreden İsmail Kahraman, TBMM Geçici Başkanvekili olarak AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü eşlik etti.  Genel Kurul'da daha sonra İstiklal Marşı okundu.     

HDP'NİN İSTİKLAL MARŞI DÜŞMANLIĞI

İstiklal Marşı okunduğu sırada HDP sıralarının en önü boştu.HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve ekibi İstiklal Marşı'nın okunmasının hemen ardından Genel Kurul'a giriş yaptı.

BAZI VEKİLLER AYAKTA KALDI

Milletvekili sayısının 550'den 600'e çıkması nedeniyle bazı milletvekillerinin ayakta kaldığı, bazılarının da komisyon sıralarına oturduğu görüldü.

TÖRENDE DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Yemin töreni öncesinde, Genel Kurul Salonu'nda hazırlık yapıldı. Milletvekili sıralarına, kırmızı karanfil ve kokart konuldu.

 
YORUMLAR 175
  • Nasuh BİLEN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu artık bir vesikadır.İstiklal Marşı düşmanlığı affedilemez bir davranıştır."Hakkıdır Hakk'a tapan "ifadesi bir defa bütün insanlığı kapsamaktadır.Bunlar hiçbir inanmayı kabul etmeyen ve üstelik inananların parasıyla geçinmektedirler.
    Cevapla
  • 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    İstiklal marşı okumak da her insana nasip olmaz zaten. Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal
    Cevapla
  • As1 5 yıl önce Şikayet Et
    Islamin Tek Lideri Mühtesem Erdogan Allah senden razi olsun Pasam benim
    Cevapla
  • Musti 5 yıl önce Şikayet Et
    Rahatsız san iz hiç gelmeyin
    Cevapla
  • demir ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüksek seçim kurulu yeniden yapılandırılmalı yeni düzenlemeler getirilmeli terörü öven ilişiği olan kişiler asla aday olamamalı eski vekiller den teröre açık destek veren lerin maaş alma durumları varsa kesilmeli yurt dışına kçanların vatandaşlıkları sonlandırılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama