Kılıçdaroğlu: 15 Temmuz bir destandır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine bir iki yüzlülüğe imza atarak '15 Temmuz, yüce Meclisin tek vücut olarak hain namlulara direndiği, vatandaşlarımızın teröristlere geçit vermediği bir destandır' dedi.

GİRİŞ 15.07.2018 11:51 GÜNCELLEME 15.07.2018 11:52
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yılı dolayısıyla riyakar bir mesaj yayımladı.

KILIÇDAROĞLU ŞANLI DİRENİŞ GÜNÜ KAÇIP FETÖ'CÜLERE ÇANAK TUTTU

15 Temmuz direniş destanının üçüncü gününde çark eden, bu şanlı direnişe 'Kontrollü darbe' diyerek Türkiye'yi işgal planına çanak tutan ve darbe gecesi CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine kaçan ve elinde kahvesiyle alçak darbeyi televizyondan izleyen Kılıçdaroğlu daha sonra da 'Adalet' yürüyüşü adı altında tutuklu FETÖ'cü teröristlere destek vermişti. 

"15 TEMMUZ BİR DESTANDIR, TÜM SİYASİ PARTİLER DİRENDİ"

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016’da anayasal düzeni ortadan kaldırmaya yönelik darbe girişiminin, vatandaşların ve tüm siyasi partilerin demokrasiye bağlılıkları doğrultusunda kullandıkları "direnme hakkı" sayesinde başarısızlığa uğratıldığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz, yüce Meclisin tek vücut olarak hain namlulara direndiği, vatandaşlarımızın teröristlere geçit vermediği bir destandır. Sokaklarda şehit olma pahasına teröristlere direnen, tanklara karşı koyan vatandaşlarımız, yüce Meclisin çatısı altında toplanarak parlamenter sisteme ve demokrasimize sahip çıkan parlamenterlerimiz, demokrasi kahramanıdırlar." ifadelerine yer verdi.

 
YORUMLAR 234
  • chakp 5 yıl önce Şikayet Et
    Kontrollü darbe girişimi söylemini değiştirecek bir şey söylememiş.
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hele diyom tanyeli niye bu kadar guzel kiviriyor meger hocasi kk imis
    Cevapla
  • Millet 5 yıl önce Şikayet Et
    YUUUUHHH ARTIK! Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes doğrusu... Hani 15 Temmuz kontrollü darbeydi, asıl darbe 20 Temmuz da yapolmıştı kımıl... Sen bu Necip Millete şirin görünmek için yine ÇARK ettin ama senin ŞİZOFRENLRİN 15 Temmuz'a hala kontrollü darbe demeye devam ediyorlar...
    Cevapla
  • musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Allaah Allah bu adamın başına taş mı düştü. fe Subaneallah..
    Cevapla
  • AYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ülkeye aitsen oraya git tahammülümüz kalmadı yeter çarkçı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması