Kılıçdaroğlu'na Erdoğan'a hakaretten soruşturma

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili karikatür paylaşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na soruşturma açıldı.

GİRİŞ 18.07.2018 11:25 GÜNCELLEME 18.07.2018 12:02
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından "Tayyipler alemi" paylaşımında bulunduğu belirtilerek, Kılıçdaroğlu hakkında Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kılıçdaroğlu, dün partisinin TBMM Grup Toplantısında söz konusu karikatürü Twitter hesabından paylaşacağını açıklamış ve partisinin milletvekillerine de bu yönde talimat vermişti. Kılıçdaroğlu, karikatürü dün akşam resmi Twitter hesabından "Eleştiriye ve mizaha tahammül edeceksin, etmelisin. Hapse atarak eleştirinin ve mizahın önüne geçemezsin" mesajıyla paylaşmıştı.

 

 

YORUMLAR 25
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Lan oglum sen ne zaman akillanacan
    Cevapla
  • Murat KARA 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünkü konuşması tam bir tahrikti. Hattı müdafaa yokmuş sathı müdafaa varmış bu satıh tüm vatanmış.. bu iktidarla her yerde mücadele edilecekmiş, direniş yapılmalıymış. Bu ne demek .. ben seçim meçim tanımam, bu iktidarı (Cumhurbaşkanını) devirmek için her yola başvururum.. demektir. Bu kanun tanımazlık demeketir, anarşi ve kaosa davettir.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yürrrüüüü hadi kasaya.
    Cevapla
  • akoyusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette bu adamdan daha itici,daha sevimsiz biri daha var mı acaba?
    Cevapla
  • ASSA LİZGİNKA 5 yıl önce Şikayet Et
    geliyor bi 359 bin liralık tazminat daha asasdsdasfsfs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira