Ziya Selçuk tebrik çiçeklerini okullara gönderiyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, göreve başlaması dolayısıyla kendisine gönderilen tebrik çiçeklerini, okullara yolluyor.

Ziya Selçuk tebrik çiçeklerini okullara gönderiyor
Ziya Selçuk tebrik çiçeklerini okullara gönderiyor
GİRİŞ 19.07.2018 10:17 GÜNCELLEME 19.07.2018 10:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakan Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığına atanması dolayısıyla kendisine gönderilen tebrik çiçeklerini Ankara’daki çeşitli okullara iletiyor.

ÇİÇEKLERİ NOTLA GÖNDERİYOR

Bakan Selçuk'un, gönderdiği çiçeklerin yanında öğretmenler için "Değerli meslektaşlarım, Bakanlığımızca atılacak her türlü adımda, alacağımız bütün kararlarda sizlerin görüş ve katkılarını önemsediğimi belirtir, fedakarca yürüttüğünüz öğretmenlik mesleğindeki çalışmalarınızda başarılar dilerim." notu yer alıyor.

YORUMLAR 11
  • ibram 5 yıl önce Şikayet Et
    devlete okularında çalışan öğretmen ikinci bir işle uğraşmasını çünkü ikinci iş olunca öğretmen okulda verimli olamıyor
    Cevapla
  • Xyxy 5 yıl önce Şikayet Et
    Var kırşehirde adam biçer traktör satıyor euro larlan oynuyo . Teli okulda bi dakka susmuyo öğretmenliği sanki hobi gibi yapıyor. Adam hdp lı aşiret kimsede gıkını çıkartamıyor adama . İnsanlığı iyi Abdestli namazlı hacı bide ama hdp lı olduğu için soğudum . Bencede iki işi birden yapmamalı öğretmen
    Cevapla
  • bugün ayın 24 ü 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım lütfen lu sistem karmaşasına acilen bir açıklık getirerek son verin. nitelikli okulları düz lise haline getirdiniz oradaki bir çok yetkin öğretmen tayin talebinde bulundu Yani az buçuk sistemli okullar bile karmakarışık hale geldi bide öğrenci veli değerlendirmesi gibi saçma sapan bir konu var Bunuda ivedilikle iptal edin ve açıklayın.
    Cevapla
  • Hüsbaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan 3600 ek gösterge ne zaman verilecek
    Cevapla
  • VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAKAN okullarda hala kayıt bağışı alınıyor
    Cevapla
  • Öğrt. 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarınızın mahfettigi şeyleri devletin karşılamasına imkan yok önce çocuklarımıza devlet malına zarar vermeyi öğretelim sonra devlet ödemedi diyelim .
    Cevapla
  • Hhhh 5 yıl önce Şikayet Et
    Sigaranın paketine 10 TL veriyorsunuz. Okula kendi çocuğunuza çekilen fotokopi parasını vermemek için buraya yazı yazıyorsun. Senin maddi durumun kötüyse zaten kimse senden para istemez. Çocuğunun eğitimi için dershanelere yılda 15-20 bin TL verirsiniz bir okula 50 TL bile yılda vermezsiniz. Daha konuşacak çok şey var ama s n buradan geri kalanını anla
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    miktar çok değil, bunu problem etmiyoruz, eğitim kalitesini arttırmamız gerekiyor, örneğin, son 2 hafta niye kimse okula gitmiyor. o süre okul günü değilse erken tatil edin, değilse çocukları okula çekmenin bir yolunu bulun. ben çocuğumu gönderiyorum 2 saat sonra md.yrd. sı arıyor, e kimse yok ders yapılmıyor çocuğu gönderiyorum bilginiz olsun. bu çok acil değişmeli. sayg.
    Cevapla
  • ENES 5 yıl önce Şikayet Et
    miktar çok değilse verin. okulların temizlik, kırtasiye ve temizlik elemanı ihtiyacı okul aile birliği tarafından karşılanıyor. bu paralar oraya gidiyor. şikayetten çok verdiğiniz paranın takibini yapın daha sağlıklı olur.
    Cevapla
  • Aslanselim 5 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset bile bağışlarla seçime gidiyor. Okul ihtiyaçları ne ile karşılanacak . İlkokullarda ödenek yok mesela.
    Cevapla
  • memed 5 yıl önce Şikayet Et
    evet alınıyor onu sikayet etme bakana de okullara odenek ayırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi