CHP'de ortalık karıştı! İmzalar toplandı

CHP’de, parti yönetiminde değişiklik için olağanüstü kurultay toplanması yönünde noter aracılığıyla imza toplama çalışmalarında kurultay isteyenlerin sayısı 521'e ulaştı.

CHP'de ortalık karıştı! İmzalar toplandı
CHP'de ortalık karıştı! İmzalar toplandı
GİRİŞ 19.07.2018 11:30 GÜNCELLEME 19.07.2018 12:02
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP’de, parti yönetiminde değişiklik için olağanüstü kurultay toplanması yönünde noter aracılığıyla imza toplama çalışmalarında kurultay isteyenlerin sayısı 521'e ulaştı. Yeterli sayıya ulaşılabilmesi için 108 delegenin daha imzası gerekiyor.

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzaların sayısı belli oldu. Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, şu ana kadar 526 delegeden imza toplandığını duyurdu.

CHP'de olağanüstü seçimli kurultay yapılabilmesi için, delegelerin yarısının imza vermesi gerekiyor.

Eğer muhalifler 634 imza toplayabilirse, genel merkezin 45 gün içerisinde kurultayı toplaması gerekirken parti yönetiminin ise muhaliflerin yeterli imzayı toplayamayacağı görüşünde olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 26
  • alican 5 yıl önce Şikayet Et
    Zihin yani kafa yapısı değişmedikçe gelende gidende hep aynı ayardadır.Adı sanı kim olursa olsun farketmez....İnönüde dahil bir sürü adam gelip geçti ne değişti hiç;kin nefret din düşmanlığı,yoksullık..
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Heriflerdeki tipe bakin bi hele lan evlat olsan sevilmezsin
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarmı Türkiyeyi yönetecek."kasap et derdinde, koyun can derdinde." Şeş kaza chp şeçimleri kazansaydı, ince ile Kılıçtaroğlu "memleketi sen yöneteceğim, ben yöneteceğim diye birbirlerine girerdi. Şükürler olsun Yüce Mevlam bizi bunlardan korudu.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    chp de sayet imzlar toplana bilirse bu GÜN e kadar görülmemis rezillikte bir KURULTAY izlemeye hazir olsun TÜRKIYE neden mi ? bu adeta chp nin bir IC SAVAS I onun icinde havada ucusan sandelyeler yumruklari yani olagan üstü bir kavgaya sahid olucak barbarliklarini bir kez daha TÜM TÜRKIYE YE SERGILCEKLER evet cok yakinda izlemeye devam söz e gerek yok izleme de kalin
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ciddiyetsizi her defasinda böyle siritirken görmek beni iyice ayar ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı