Deniz Baykal tarafını belli etti! İşte kararı

CHP'de muhaliflerin olağanüstü kurultay çağrısını yorumlayan Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Kurultay çağrısı yapmak partiye zarar verir, partiyi geriye götürür" dedi.

Deniz Baykal tarafını belli etti! İşte kararı
Deniz Baykal tarafını belli etti! İşte kararı
GİRİŞ 19.07.2018 13:17 GÜNCELLEME 19.07.2018 16:33
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

CHP'de olağanüstü kurultay sesleri iyiden iyiye yükseliyor. Muhalifler, kurultay için toplanan imza sayısının 500'e yaklaştığını iddia ederken, parti içinde herkes eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın tavrını merak ediyordu. Baykal'ın yakın çevresine "Kurultay çağrısı yapmak partiye zarar verir, partiyi geriye götürür" dediği öğrenildi.

İMZA SAYILARI ARASINDA UÇURUM VAR

 

 

CHP'de 24 Haziran seçimlerinden sonra Muharrem İnce liderliğinde seçimli olağanüstü kurultay için harekete geçen parti içi muhalefete destek gün geçtikçe artıyor. "Değişim ve Umut Kurultayı" için toplayan İnce taraftarları 466 delegeden imza alındığını açıklarken genel merkez bu sayının 120 civarında olduğunu savunuyor.

DENİZ BAYKAL'DAN 'KURULTAY' YORUMU

CHP'de kurultay için imza süreci ve liderlik tartışmaları devam ederken eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın kurultay çağrısıyla ilgili tavrı ortaya çıktı. Gazeteci Can Ataklı Sözcü Gazetesi'ndeki bugünkü yazısında dün bazı isimlerin Deniz Baykal'ı hastanede ziyaret ettiğini belirtti. Baykal'ın toplanan imzalar için "CHP'nin bir yeniliğe ihtiyacı olduğu doğru. Ama bu tür imza toplayarak kurultay çağrısı yapmak partiye zarar verir, partiyi geriye götürür." dediğini yazdı.

YORUMLAR 72
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    batsın chp ve onun zalim zihniyeti.
    Cevapla
  • meyyid 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam akıllanmaz..
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar amma komik yahu, kafalar iyi anlaşılan..hala geriye gitmekten bahsediyor.millet sizi yerin dibine sokmuş zaten haberleri yok.
    Cevapla
  • hüsnücan 5 yıl önce Şikayet Et
    Parti yönetimi CHP ye gerilemenin en dibini göstermiş zaten. Parti kanser olmuş, bitiyor. Daha gerisi, önü mü kalmış ki. Bir an önce temizliğe başlanmalı, kanserli hücreler alınmalı ve elde kalanla yeniden dirilmeye bakmalı ama Milletle inatlaşmadan
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamda kabahat yok... onu aday yapan ve ona oy verip milletvekili seçilmesini sağlayanlarda suç.. işte ülke bu tiplerin yüzünden ileri gidemiyor... bu ahı gitmiş vahı kalmış bi ayağı çukurda olan bi adamın milletvekili olarak bu ülkeye ne hayrı olur? soruyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi