İYİ Parti'den olağanüstü kongre kararı!

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği çalıştayın son gününde, yaşanan gerginliğin ardından olağanüstü kongre kararı alındı. Genel Başkan Meral Akşener yeniden aday olmayacağını açıkladı.

İYİ Parti'den olağanüstü kongre kararı!
İYİ Parti'den olağanüstü kongre kararı!
GİRİŞ 22.07.2018 18:46 GÜNCELLEME 22.07.2018 19:56
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

İYİ Parti teşkilatı, cuma günü Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcaları'nda bulunan termal otelde gerçekleştirilen İYİ Parti Teşkilat Çalıştayı için toplandı.

Seçim sonuçlarının ve partinin bundan sonra süreçteki yol haritasının belirlenmesi için bir araya gelen İyi Parti'nin bugün (pazar) akşam saatlerinde 'Sonuç Bildirgesi'ni açıklaması bekleniyordu. Ancak tam bu sırada, sürpriz bir karar çıktı.

İYİ Parti, bir ay içinde seçimli olağanüstü kongreye gitme kararı aldığını kamuoyuyla paylaştı. 

 

 

AKŞENER: ADAY OLMAYACAĞIM

Alınan karar sonrasında sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yapan Genel Başkan Meral Akşener, ''Parti tüzüğümüzün şahsıma tanıdığı yetki çerçevesinde seçimli kurultay kararı almış bulunuyorum. Kurultayda aday olmayacağım, aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 140
  • HarunG 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi oldu iyi - mhp nin curukleri temizlendi
    Cevapla
  • Doğu-Batı 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk Siyasetinin Meral Akşener' e ihtiyacı yok; Akşener' in, Selo için "Kürt siyasi hareketinin lideridir" dediği sözünden dolayı Şehit anaları, Ülkemiz İnsanı ve Bütün Ülkücülerden ÖZÜR DİLEME' ye ihtiyacı var. Gerçi bunların elinden Şehitlerimizin kanını hiçbir şey temizlemez.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben daha başbakan olacaktım..! Tüh! Başbakanlık ta kalktı?
    Cevapla
  • Hakan Ay 5 yıl önce Şikayet Et
    Balayı bitti, iyi oldu.....
    Cevapla
  • ylç 5 yıl önce Şikayet Et
    ipe rey verenler iyi düşünün bunların kime hizmet ettiğini. İyi ki bunların karşısında dünya lideri Dik Duran Adama gibi Adam Allah ondan razı olsun SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi