Bahçeli'den ekmek zammına çok sert tepki!

MHP lideri Devlet Bahçeli ekmeğe yapılan zamma tepki göstererek, 'Askıda ekmek projesini başlatıyorum' dedi. Gazetecilerin, “Talimat verdiniz mi” sorusunu da MHP Lideri, “Gerekli talimatları veriyoruz. Çalışmaları ve girişimleri başlatıyoruz” diye yanıtladı.

Bahçeli'den ekmek zammına çok sert tepki!
Bahçeli'den ekmek zammına çok sert tepki!
GİRİŞ 26.07.2018 17:28 GÜNCELLEME 26.07.2018 18:13
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ekmeğe gelen yüzde 15’lik zammın ardından “Askıda ekmek projesi” başlattığını açıkladı. Bahçeli, ekmek fiyatlarındaki artışı nasıl değerlendirdiğini sorun gazetecilere şu yanıtı verdi: 

“Ekmek fiyatlarındaki artış dikkatle takip edilmeli. Ankara’da özellikle de Çankaya’dan başlamak üzere ‘Askıda ekmek projesi’ni başlatıyorum. Hali vakti yerinde her vatan evladı kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli. Eğer iki ekmek alacaksa üç ekmek parası ödemeli. Bir ekmeğin askıya alınmasını fırıncı ile paylaşmalı. Fakir fukara kardeşlerim, durumu yerinde olmayan insanlarımız fırına veya ekmek satılan yerlere gittiğinde ‘Bana askıdan bir ekmek verebilir misin?’ diyebilmeli. Böylelikle kültürümüzün dayanışma ve yardımlaşma dinamikleri harekete geçirilebilmeli. Unutmayalım ki, inancımız ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ esasına dayanmaktadır.”

Gazetecilerin, “Talimat verdiniz mi” sorusunu da MHP Lideri, “Gerekli talimatları veriyoruz. Çalışmaları ve girişimleri başlatıyoruz” diye yanıtladı.

YORUMLAR 23
  • melodi 5 yıl önce Şikayet Et
    ihe daha çok mesai yapsın,hem ucuz hemde sağlıklı
    Cevapla
  • RAMAZAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ortadoğunun en verimli ülkesiyiz neden askıda ekmeğe muhtaç bırakıldık demiyor da proje süper diyor...Allah yardımcınız olsun :)
    Cevapla
  • Düzceli 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Düzcede ekmeği Türkiye'den daha pahalı yiyorduk. 1.50 kuruş. Geçen yıl Kurban Bayramı arefesinde ekmeği %50 zamlı yaptıklar. Bir gecede %50 daha fazla kazanmaya başladı fırıncılar. Bir Allah'ın kulu da çıkıp itiraz edemedi. Yanı dokuz günlük Bayram tatilini fırsat bildiler.
    Cevapla
  • abdulhamid 5 yıl önce Şikayet Et
    yav kardeşim cifciden 90 kurusa al bugdayi ekmege zam yap bu nasil bir sistem yahu bu bugdaya zam yok ama her sene ekmege var
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    ekmek ucuz du diye düşünüyorum cunku ekmek ucuz oldugu icin millet yiyeceginden fazla alip bahçelerin cit demirlerine asiyorlar ekmekler posetlerde morariyor...pahali olsunki millet ihtiyaci kadar alsin israf olmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?