Yüksekova'daki saldırıya sert tepki

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Nurcan Karakaya kardeşimiz ve 11 aylık yavrusunun acısı içimizi sızlatmıştır. Bugüne kadar yaptıkları eylemlerden hiçbir netice alamayan eli kanlı hainler, yaptıkları katliamların hesabını en ağır şekilde vereceklerdir." değerlendirmesinde bulundu.

Yüksekova'daki saldırıya sert tepki
Yüksekova'daki saldırıya sert tepki
GİRİŞ 01.08.2018 15:25 GÜNCELLEME 01.08.2018 15:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yıldırım, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi esnasında infilak etmesi sonucu astsubay Serkan Karakaya'nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin şehit olması dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı. 

30 yılı aşkın süredir asker, sivil, kadın, çocuk ayrımı yapmadan insanları katleden bölücü terör örgütü PKK'nın, dün hain yüzünü bir kez daha gösterdiğine işaret eden Yıldırım, Yüksekova'da görevli astsubay eşi Serkan Karakaya'yı ziyarete giden Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan'ın bölücü örgüt mensuplarının bombalı saldırılarında şehit edilmelerinden büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

 

 

Yıldırım, "Emperyalistlerin iş birlikçisi katiller tarafından gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Şehit olan kardeşimiz ve minik evladının mekanları cennet olsun. Astsubay kardeşimiz Serkan Karakaya ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadesini kullandı.

TBMM Başkanı Yıldırım, mesajında şunları kaydetti:

"Yıllardır masum insanlarımızı öldürerek kirli emellerine ulaşacaklarını zanneden bölücü hainler, güvenlik güçlerimizin teröristlere karşı verdikleri kahramanca mücadele karşısında masum insanlarımızı kendilerine hedef olarak seçmişlerdir. Nurcan Karakaya kardeşimiz ve 11 aylık yavrusunun acısı içimizi sızlatmıştır. Bugüne kadar yaptıkları eylemlerden hiçbir netice alamayan eli kanlı hainler, yaptıkları katliamların hesabını en ağır şekilde vereceklerdir. Türkiye büyük ülkedir. Türk milleti sabırlı, metanetlidir. Birliğimize, kardeşliğimize sıkılan hiçbir kurşun karşılıksız kalmayacak ve caniler masumların kanlarında mutlaka boğulacaklardır."

YORUMLAR 6
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeee hadi o zaman ne duruyorsunuz getirin idam yasasını meclise. Hamaset yapmanın zamanı değil.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Chpnin hiçbir yaratığı ve çelengi dahi ortalıkta gözükmüyor.Adamsın sen Süleyman Soylu adam.
    Cevapla
  • Saygı&Sevgiler 5 yıl önce Şikayet Et
    Baba adam sn Yıldırım.
    Cevapla
  • gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    halk güneydoğuda onlara destek verdigi sürece BU it sürüleri bitmezzzzzzz
    Cevapla
  • Yaralı yürek 5 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste pkk'ya en ufak bir sempeti gösteren vekiller atılmalı...Şartsız, bunların vekillikle bir alakaları yok... Kılıçtaroğlu'da sorgulanmalı...Fetöcülerle olduğu kadar pkklılar ile de içli dışlı mı? onunda vekilliği düşmeli, bu kadar tiyatro yeter...Masumlar can veriyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!