Cooper'dan Türkiye yorumu: Bizim için felaket olur

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Dışişleri Bakanlığı’nın Askeri ve Politik İşlerden Sorumlu Bakan Yardımcısı adayı olarak gösterdiği René Clarke Cooper, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma füze sistemlerini almasını ABD için felaket olarak gördüklerini belirtti.

Cooper'dan Türkiye yorumu: Bizim için felaket olur
Cooper'dan Türkiye yorumu: Bizim için felaket olur
GİRİŞ 02.08.2018 05:02 GÜNCELLEME 02.08.2018 05:03
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

ABD Senatosu'nun Dışişleri Komitesi'nin adaylığını incelediği oturumunda konuşan Cooper, "S-400'lerin alımı bizim için felaket olur. Yine de bu, Ankara'nın ABD vatandaşlarını gözaltına alıp, insan haklarına tecavüz etmesine izin vereceğimiz anlamına gelmiyor'' diyerek ekledi:

''Bu, ikili ilişkileri sürdürmemizi zorlaştırıyor. Uzaklaşmamızın çok büyük etkisi olur, bizim için felaket olur.''

 

 

YORUMLAR 20
  • 44Abdullah44 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ürünlerini boykot kararı alınması acilen gerekli.... almayalım arkadaş ölmeyiz ya...onurumuz için herkes paylaşsın....
    Cevapla
  • Gelecek 5 yıl önce Şikayet Et
    Rusyada s 400 ler,s 500 ler olunca birşey olmuyor.türkiyede olunca felaket oluyor.neden felaket olur açıkla bay abd li.sizlerin abd adına hareket ettiğiniz hiç inandırıcı değil.sahi kimin adına hareket ediyorsunuz.bir açıkla,felaket tellalı.s400 üzerinden,brunson üzerinden,fetö,deaş pkk üzerinden türkiyeye saldır.sen müttefiksin.ha.
    Cevapla
  • Zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    BunlarA vurulacak en iyi darbe askeri kısıtlamalardır mesala incirliği kapatın yada amerikanın bulastıgı kurumları kapatın
    Cevapla
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    S 400 alınmazsa bu ülkeyi koruyamayız!
    Cevapla
  • ADANALI 5 yıl önce Şikayet Et
    En başta Iphone ve ABD menşeeli ürünlerin ülkemize girişi yasaklansın yada ağır vergiler getirilsin tüm amerikan malları debetim altına alınmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu