Rusya'dan Yunanistan'a nota!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Moskova Büyükelçisi Andreas Friganas'ı bakanlığa çağırarak Atina'nın Rus diplomatlara yönelik tutumu nedeniyle alınacak önlemler hakkında nota verdi.

Rusya'dan Yunanistan'a nota!
Rusya'dan Yunanistan'a nota!
GİRİŞ 06.08.2018 19:23 GÜNCELLEME 06.08.2018 19:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın Moskova Büyükelçisi Andreas Friganas'ı bakanlığa çağırdığını açıklayan Rus Dışişleri, Atina'nın geçen ay Rus diplomatik görevlileri ve vatandaşları hakkında aldığı dostça olmayan kararlara yanıt olarak alınan simetrik önlemlere ilişkin notayı kendisine iletti.

İKİ SINIRDIŞI, İKİ GİRİŞ YASAĞI

Yunan hükümeti, temmuzda iki Rus diplomatı sınırdışı etmiş ve diplomat olmayan iki Rus vatandaşına ülkeye giriş yasağı getirmişti.

MAKEDONYA'NIN NATO ÜYELİĞİ GÜNDEMİ ÜZERİNDEN

Bunu, söz konusu kişilerin Yunan yetkililere rüşvet vermeye kalkıştıkları ve Makedonya'nın NATO'ya üye olmasına izin verecek anlaşmanın bozulması için çalıştıklarına dair iddialarla gerekçelendirmişti.

LAVROV ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

Moskova bu iddiaları reddederken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov eylülde Yunanistan'a yapmayı planladığı ziyareti iptal etmişti.

YORUMLAR 13
  • sami 5 yıl önce Şikayet Et
    çipras diye bir çocuğu başbakan yapmışlar,istedikleri gibi at oynatıyolar.heey çipras Putin istese seni uçan balon yapar..akıllan çocuk..
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalizmin şimarık çocuğu olan Yunanistan'a yine destek verilmektedir. Zira "Ortadoğuda Üst Aklı dinlemeyen Türkiye'nin Yunanistanla dalaştırılarak 2 cepheli savaşa zorlanmaktadır. Kıbrıs güneydoğu "petrol/doğalgaz yatakları" konusunda İsrail, Mısır ve Yunanistan arasında Türkiye'ye karşı ittifak oluşturulmuştur...!!
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir gun kepazeligi birakip, tek dostunuzun Turkiye oldugunu kabulleneceksiniz. Ama o gune kadar kibirinizden dolayi daha cok ac kalip aci cekeceksiniz.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    rusya şu yunana iki füze sallasın yunan o zaman akıllanır.
    Cevapla
  • Adiga81 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistanın nato üyesi olduğunu hatırlatmaya gerek var mı ?
    Cevapla
  • nooooo 5 yıl önce Şikayet Et
    kapaktaki resme bak zibidi kendini adam zannediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı