Sezgin Tanrıkulu Amerikancı oldu

Terör soruşturmasında tutuklanan Amerikalı papazın durumunu değerlendiren Tanrıkulu, iddiaları "saçma sapan" olarak nitelendirdi.

Sezgin Tanrıkulu Amerikancı oldu
Sezgin Tanrıkulu Amerikancı oldu
GİRİŞ 07.08.2018 11:48 GÜNCELLEME 07.08.2018 11:48
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Amerikalı papaz Andrew Brunson'un terör soruşturmasında tutuklanması Amerika ile Türkiyearasındaki ilişkilerin gerilmesine neden oldu.

Amerika küstah tehditlerle Türk yargısına istediğini yaptırmaya kalksa da papaz Brunson ev hapsinde tutulmaya devam ediyor.

 

 

Konuyla ilgili tartışmalar devam ederken CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amerikalıların istediği yönde açıklamalarda bulundu.

"SERBEST BIRAKILSIN"

Papaz Brunson'un bir an önce serbest bırakılmasını isteyen CHP'li vekil, "Adam 2 yıldır tutuklu. Saçma sapan iddialar var. Avukatlarını tanıyorum, benim arkadaşlarım. Saçma sapan iddialar var.." dedi.

YORUMLAR 156
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    defalarca gazetelerde yazildi adam bir abd ajaniymis papazida savunur abd nin cikarlarinda savunur peki dogruysa ajan oldugu alin iceri o kadar basit yoksam boylelerini neden konusturyorsunuz
    Cevapla
  • ottoman 5 yıl önce Şikayet Et
    sihadan bu beklenir.tersini söyleseydi şüphelenirdik.
    Cevapla
  • Ali ve Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ve bunun gibilere neden maaş veriyorlar anlamıyorum, Türkiyenin gelişmesi için hiçbir katkıları yok, aksine maddi manevi nasıl zarar verebiliriz modundalar, ayrlanmış Robot gibiler.
    Cevapla
  • misafirrrrrr 5 yıl önce Şikayet Et
    şu zatın suratını görünce midem bulanıyor.
    Cevapla
  • mavi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ajan bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi