Kılıçdaroğlu'ndan veda gibi mesaj

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda değişikliğe gitmeye hazırlanan Kılıçdaroğlu, MYK üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkürler ederek "Partide yeni bir dönem başlayacak" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan veda gibi mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan veda gibi mesaj
GİRİŞ 08.08.2018 17:27 GÜNCELLEME 08.08.2018 17:31
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

A takımında değişikliğe gitmeye hazırlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK üyelerine şimdiye kadar ki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. "Partide yeni bir dönemin başlayacağını" belirten Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK'yı yarın ya da Cuma günü açıklaması bekleniyor.

MYK ÜYELERİNE "VEDA" GİBİ MESAJ

 

 

Edinilen bilgiye göre, parti genel merkezinde Kılıçdaroğlubaşkanlığında gerçekleşen MYK toplantısı yaklaşık 2,5 saat sürdü. Toplantıda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun MYK üyelerine "Partide yenibir dönemin başlayacağını" söyleyerek, çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğiöğrenildi.

TOPLANAN İMZA SAYISINI DİKKATE ALIYOR

Kılıçdaroğlu'nun toplantıda, olağanüstü kurultay toplanmasa da buna ilişkin taleplerin önemli olduğunu, toplanan imza sayısının dikkate alınması gerektiğini ifade ettiği aktarıldı.

YARIN YA DA CUMA GÜNÜ AÇIKLAYACAK

Bu arada bazı genel başkan yardımcılarının "yeni dönemde görev almak istemediklerini" Kılıçdaroğlu'na ilettikleri kaydedildi. Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK'yı 60 kişilik Parti Meclisi'nden (PM) seçerek yarın ya da cuma günü açıklaması bekleniyor.

"BÜYÜK DEĞİŞİM" BEKLENTİSİ

Partide, 18 kişiden oluşan MYK üyelerinin büyük kısmının değiştirileceği, genel başkan yardımcılığı sayısının da düşürüleceği konuşuluyor. Yeni dönemde görev verilmeyecekler arasında Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel ve Aykut Erdoğdu'nun da bulunduğu ifade ediliyor.

YORUMLAR 43
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi zahmet bırak be kemalcim. Muhalefetin olmadığı bi ülke zor düzelir...
    Cevapla
  • yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Kemal KOLTUKTAROĞLU :)))))
    Cevapla
  • muallım 5 yıl önce Şikayet Et
    kemal KOLTUKDAR OĞLU
    Cevapla
  • hayali 5 yıl önce Şikayet Et
    Desenize bütün myk üyelerinin yerine başkaları getirilecek. Koltuğuna yapışmış biri için, Böyle bir ihtimal daha mantıklı geliyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi yi savunan bir Parti'ye yakışmadı size umut bağlayan insanların beklediği geç kalınmış değişim sizinle olmalıydı
    Cevapla
  • Başkentli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bırakmaz yapışıp kaldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı