Erdoğan'dan Ordu talimatı! Bakan Soylu açıkladı

Sel bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Ordu'ya giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tüm maddi kayıplar devlet tarafından karşılanacak" dedi.

GİRİŞ 08.08.2018 20:56 GÜNCELLEME 08.08.2018 21:20
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan sel felaketi nedeniyle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Soylu ve AFAD Başkanı Güllüoğlu'nu Ordu'ya gönderdi.



BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ordu'da meydana gel sel felaketi sonrası bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Soylu yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı açık ve nettir, hasarlarla ilgili tüm maddi kayıplar devletimiz, hükümetimiz tarafından karşılanacaktır." dedi.

 

 

YORUMLAR 28
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    ah birde su kopruleri yapanlar daha saglam yapsa denetlense. japonyada ne seller felaketler oluyo hic kopru yikilmiyo.mimar sinanin kopruleri deprwmde catlamiyo bile
    Cevapla
  • gariban dostu 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım sizlerden allah razı olsun allaha emanet olun sizin yerinizi dolduracak yok dışişlerinde ilk ve son allah için çalışan elhamdülillah amin
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahımıza hamt ve senalar olsun ki Tayyip bey gibi bir Başkanımız ve Ak Parti gibi bir Parti iktidarda. 2003 ten bu yana Vatanımızın değişik bölgelerinde meydana gelen bütün felaketlere anında müdahale ederek, Vatandaşlarımızın bütün sorunlarına derman oldu. Yaşı 35 in altında olanlar pek bilemezler bu Ülkede geçmişte yaşanan felaketlerde Devlet kendi derdine düşer ,bir hafta sonra Vatandaşın yanına gider ve hiç bir soruna çözüm üretemezdi.
    Cevapla
  • Semerkand 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz Deprem Sel Yangin ve diger Dogal Afetlerle zaman zaman karsilasan bir Cografya..Onun icin Türkiyede Dogal Afet Sigortasi mecburi hale gelmesi lazim.. Sonra herseyi devlet karsilamak zorunda kaliyo... Mesela Almanyada bu Sigortalar mecburi
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da birçok şey devlet tarafından karşılanmıyor.. gözlük ve diş başta. . Ve birçok ilaç pahalı diye doktor tarafından yazılmıyor sigorta doktora baskı yapıyor.. Siz çok şanslısınız.. Ama bu haksızlık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam