Şenocak: Bu ülkeye diz çöktüremeyecekler

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, daha fazla hizmet için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Türkiye üzerinde oyun oynanmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Şenocak: Bu ülkeye diz çöktüremeyecekler
Şenocak: Bu ülkeye diz çöktüremeyecekler
GİRİŞ 09.08.2018 11:22 GÜNCELLEME 09.08.2018 11:22

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, 24 Haziran seçimleri ve gündeme dair konuların konuşulduğu buluşma programı düzenlendi. Programa, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

SİVİL TOPLUM AK PARTİ’YE VE CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK VERDİ

Programda yaptığı konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek adına çok önemli bir görev üstlendiğini kaydeden İstanbul İl Başkanı Şenocak, büyük devletin güçlü bir lider istediğini belirterek, yeni sistemde güçlü kadroların ve güçlü kabinenin olduğunu söyledi.

İstanbul’da yoğun bir kongre süreci ve müteakiben 24 Haziran seçim sürecini yaşadıklarını ve bu sebeple STK temsilcileriyle buluşmanın ancak gerçekleştirilebildiğini kaydeden Şenocak, şu ifadelere yer verdi: “İstanbul genelinde 39 ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmalarımızda milletvekili adaylarımızla beraber sivil toplum kuruluşlarımız, vakıf ve derneklerimize ziyaretlerde bulunduk. Birlikte programlar yaptık. AK Parti olarak 16 yıllık siyasi tarihimizde sivil toplum kuruluşlarının desteğini her zaman yanımızda gördük. 24 Haziran’da sizlerin de desteğiyle yeni dönemin başlangıcına hep birlikte şahitlik ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin seçilmiş ilk Başkan’ı yaptık.”

BEBEK KATİLLERİNE DESTEK VERENLER VAR

Hakkari Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit edilen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya’nın kanının PKK’ya ve terör örgütlerine yandaş olan sivil toplum kuruluşlarının elinde olduğunu ifade eden Şenocak “Bebek katillerine destek veren sivil toplum kuruluşları ve siyasiler de var” dedi.

MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜNÜ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Türkiye’de gecesini gündüzüne katan bir Cumhurbaşkanının olduğunu vurgulayan Şenocak, “Milletimizin teveccühünü geçmişte olduğu gibi bugün de boşa çıkarmayacağız. Yeni dönemde daha fazla çalışarak bugüne kadar yapılan hizmetlerin daha fazlasını üreteceğiz. Bu coğrafyada bir ve beraber olmalıyız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde emin adımlarla 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

BU ÜLKEYE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER

AK Parti İl Başkanı Şenocak konuşmasında, “Bizim bu ülkede yapacak çok işimiz var. Koşmamız gereken çok yolumuz var. Malum ayak oyunlarını görüyorsunuz. Tüm engellemelere rağmen Allah’ın izniyle bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları bertaraf edeceğiz. Bu ülkeye diz çöktüremeyecekler. Dışarıdan gelen baskı ve aleyhte çalışmaları gördük. Kart gösterilecek liderin başka bir lider olduğunu anlayamadılar. Onlar Türkiye’de dün ve bugünü aynı tabloda görmek istiyorlar. Artık bu ülkede eski diye bir şey yok. Dimdik duran ve bütün İslam coğrafyasının sorumluluğunu üstlenen güçlü bir lider, güçlü bir Türkiye var” ifadelerini kullandı.

Salona girişinde bütün konuklarla tek tek tokalaşarak “Hoşgeldiniz” diyen Başkan Şenocak, toplantı sonrasında da bütün konukları kapıda uğurladı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?