52 ülkenin devlet başkanları davet edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, partisinin 18 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 6. Olağan Kongresi'ne 52 ülkenin devlet başkanlarının davet edildiğini bildirdi.

GİRİŞ 10.08.2018 12:48 GÜNCELLEME 10.08.2018 13:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti'nin 18 Ağustos'ta Ankara Kapalı Spor Salonun'da  düzenlenecek 6. Olağan Kongresi hazırlıklarına ilişkin AA muhabirine  açıklamalarda bulundu.AK Parti'de Genel Başkan Yardımcılarından oluşan üst kurul ile  kongreye ilişkin çalışmaları yürüttüklerini belirten Ataç, "Çalışmalar son sürat  devam ediyor. Biz kongrelerimizi çok önemsiyoruz ve ciddiye alıyoruz çünkü her  kongre bir yenilenmedir, bir nöbet değişimidir. Ülkemize ve partimize yeni  heyecanlar katacak bir organizasyondur." ifadelerini  kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın talimatıyla kongre hazırlıklarında her türlü detayı masaya yatırarak  çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Ataş, "Arkadaşlarımız her gün burada  değerlendirme toplantıları yapıyor ve yapılan çalışmaları gözden geçiriyor.  Kongremizde en ufak bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyoruz.  1457 delegemiz var, resmi müracatlarımız ve yazışmalarımız hepsi tamamlandı."  diye konuştu.

 

 

Ataş, kongre hazırlıkları çerçevesinde davetiyelerin basıldığını,  gönderimlerin yapıldığını belirterek AK Parti'nin kuruluşundan bu yana görev  yapan tüm il, ilçe ve belediye başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri ve mevcut  milletvekilleriyle partinin yönetim kadrolarında görev yapmış birçok davetlinin  kongreye katılacağını bildirdi.

52 DEVLET BAŞKANINA DAVET

Başkan Erdoğan'ın imzasıyla 52 ülkenin devlet başkanlarının kongre  için Türkiye'ye davet edildiğini, çok sayıda yabancı misyon şefinin ve sivil  toplum kuruluşu temsilcisinin de kongreye katılacağı kaydeden Ataş, "Çok büyük ve  geniş bir katılımla, iyi bir organizasyonla AK Partimize yaraşır bir kongreyi  yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • 2023 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazır başkanlar gelmişken dolardaki adaletsizliğe bir birleşme kararı almalı.
    Cevapla
  • BURSA emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    çok fazla şatafata gerek yok bence böyle masraflı gösterişli şeylerden uzak durmak gerekir sonuçta milletin parası bu millet öyle zengin bir millet değil
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam fırsat. Ortak dolara savaş açalım önerisinde bulunalım.
    Cevapla
  • mmt 5 yıl önce Şikayet Et
    abd varmı,israil varmı,yoksa üçüncü dünya ülkelerimi.
    Cevapla
  • Mücahit YILMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    3. dünya diye küçük gördüğün o ülke vatandaşları da insan. Sen hala ABDye İsraile dost bakanladansan...
    Cevapla
  • yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    allah allah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi