AK Parti'den 'dolar' açıklaması

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Dolar kuruna ilişkin, "Türkiye'nin geçmiş tecrübeleri, üretim kapasitesi, imkanları, potansiyeli ve aklı üzerine analitik muhakeme sahibi olanlar şüphesiz bu dönemsel halisünasyonlara kapılmayacaklardır." ifadesini kullandı.

AK Parti'den 'dolar' açıklaması
AK Parti'den 'dolar' açıklaması
GİRİŞ 10.08.2018 14:13 GÜNCELLEME 10.08.2018 15:21
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Dolar kuruna ilişkin olarak kişisel Twitter hesabında açıklamalarda bulundu.

"Türkiye büyüyüp güçlendikçe önündeki yol dikleşiyor. Bu millet bu kader tepesini aşacak" diyen Bostancı, "Toplumsal algıdaki bozulmanın önemli bir kısmını 'içeride dışarıda' manipülatif hareketler oluşturur. Eğer doğrudan toplumun kendisi bu manipülasyonları reddetme yönünde bir tavır sergilerse 'manipülatör' kendi zayıf girişimiyle baş başa kalır" ifadesini kullandı.

 

 

"TL'NİN KAZANDIRMA GÜCÜNÜ GÖRMEK DOĞRU"

Bostancı, sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye'nin 'anlık, ve kimin kazanıp kimin kaybedeceğinin asla kestirilemeyeceği' paritelerine bakarak davranmak yerine uzun dönemli paritelere bakarak TL'nin kazandırma gücünü görmek doğru ekonomik tutumlar için önemlidir. Dolar şimdi çılgın bir partide kendinden geçme hali içinde.

"BU ÇILGINLIĞA DA DIŞARIDAN BAKALIM"

Derinlik sarhoşluğu gibi sürekli başkalarının katılımıyla akıldan ipini koparmış bir şekilde gidiyor. Ancak bu çılgın parti muhakkak bitecek yine ekonomi kendi gerçekliğine dönecek. O gün kaybedenlerden olmamak için her 'çılgınlık' gibi bu çılgınlığa da dışarıdan bakmak yerinde olur. Türkiye'nin geçmiş tecrübeleri, üretim kapasitesi, imkanları, potansiyeli ve aklı üzerine analitik muhakeme sahibi olanlar şüphesiz bu dönemsel 'halisünasyonlara' kapılmayacaklardır."

YORUMLAR 16
  • Ahmet Talip 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşAllah
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    devletimizin arkasindayiz ne abd ne siyonistler bizi deviremez ..
    Cevapla
  • HACI 5 yıl önce Şikayet Et
    İncirlik ve diğer üsleri neden kapatmazsınız hala anlamış değiliz.İncirliği rusya ve çine açın yapın anlaşmalarınızı dolar ne olur görün.Ama REİS tek başına mücadele ettiği için yapacak bişey yok gibi
    Cevapla
  • Tevfik 5 yıl önce Şikayet Et
    herşeyimiz yerli olana kadar sancılı dönemler geçireceğiz
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    dolarla büyük işlemler yapan herkesin tüm mal varlıklarına el konulup sınır dışı edilmelidirler. bu vatanda yaşamayı haketmiyolar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…
Son dakika: Erdoğan 'harekete geçiyoruz' deyip mesajı verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez!