Türkiye düşmanları ile aynı dili kullandı

Türkiye ekonomisini döviz üzerinden çökertme girişimi sonrası hükümete destek mesajı yağarken CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de Türkiye düşmanları ile aynı dili kullandı ve Kanal İstanbul Projesi'nin durdurulmasını istedi.

Türkiye düşmanları ile aynı dili kullandı
Türkiye düşmanları ile aynı dili kullandı
GİRİŞ 11.08.2018 07:08 GÜNCELLEME 11.08.2018 07:15
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

İnce, önerileriyle adeta Türkiye düşmanlarının sözcüsü gibi davrandı. Doların yükselmesi nedeniyle İnce sosyal medya hesabı üzerinden skandal paylaşımlarda bulundu.

KANAL İSTANBUL'U DURDURUN

Türkiye'ye baskının nedenlerinden birisi olan çılgın projelerden Kanal İstanbul'un durdurulmasını isteyen ve "Artık tavsiye etmiyorum, istirham ediyorum" diyen CHP'li İnce, Sivas ve Erzincan mitinglerinde yaptığı çağrıları yineledi.

 

 

İşgal güçlerinin yerli işbirlikçileri gibi davranan İnce, Twitter'dan, "Doların düşmesi için danışmanlar dahil ekonomiden sorumlu kim varsa acilen görevden alınmalı. Merkez Bankası'na müdahaleden vazgeçilmeli ve Kanal İstanbul gibi dev projeler bir an önce durdurularak, ileri bir tarihe ertelenmeli" skandal önerilerini sıraladı.

YORUMLAR 123
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    hdp zihniyetli chpliler
    Cevapla
  • Atatürk cü 5 yıl önce Şikayet Et
    Değil Demirtaş cı muharrem normal yani...
    Cevapla
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    Dolar sadece Türkiye’mi yükseliyor?zırvacı! Kanal konusunda, gemi geçiş ücreti ödeyen ülkeler kaygılansın! Sen neyin peşindesin onu süle?
    Cevapla
  • abc 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunan işgalinde alkış tutup bayrak sallayanlar bugün cumhuriyetçi Atatürk cü olunca böyle oluyorlar adları Atatürk cü ama her işgal girişiminde ilk ihanet gene bunlarda arkadaş rüzgara göre dönüyorlar hangi bayrağa selam durdukları belli değil
    Cevapla
  • Yeşilbere 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacak kanal İstanbul durdurulunca. Toprakları su altında mı kalıyormuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!